Haberler

İstanbul: İso 2006 Çevre Danışma Kurulu ve Çevre Ödül Töreni, 22 Aralık'ta Yapılacak

İstanbul Sanayi Odası (İso) 2006 Çevre Ödüllerinin de Verileceği, İso 2006 Yılı Çevre Danışma Kurulu Toplantısı, "Çevre-sorunlarımız-sorumluluklarımız-istanbul" Temasıyla 22 Aralık 2006 Tarihinde İso Odakule Salonu'nda Yapılacak.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) 2006 Çevre Ödüllerinin de verileceği, İSO 2006 yılı Çevre Danışma Kurulu Toplantısı, "Çevre-Sorunlarımız-Sorumluluklarımız-İstanbul" temasıyla 22 Aralık 2006 tarihinde İSO Odakule Salonu'nda yapılacak.

Çevre sorunlarına ve tarafların sorumluluklarına yönelik çözüm önerilerinin görüşüleceği, 2006 yılı Çevre Danışma Kurulu toplantısı, 22 Aralık 2006 Cuma günü saat 16.00'da İSO Çevre İhtisas Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Toplantının, "Çevre-Sorunlarımız-Sorumluluklarımız-İstanbul" başlıklı ana gündem maddesinde, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Pharma Vision Genel Müdürü Dr. Ünsal Hekiman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Orbay, görüş ve değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşacaklar.

İSO Yönetim Kurulu Başkanı C. Tanıl Küçük ile Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin yapacakları kapanış konuşmalarının ardından, İstanbul Sanayi Odası'nın çevrenin korunması, çevre kirliliğinin azaltılması ve daha çok çevre dostu ürüne yönelinmesini teşvik amacıyla verdiği "2006 Yılı Çevre Ödül Töreni"ne geçilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title