Haberler

İstanbul: Fenerbahçe'ye Luciano Şoku

Kulüplerin transfer süresinin sona ermesine saatler kala, İspanya'dan gelen bir haber Fenerbahçe yönetiminde paniğe sebep oldu.

Kulüplerin transfer süresinin sona ermesine saatler kala, İspanya'dan gelen bir haber Fenerbahçe yönetiminde paniğe sebep oldu.

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Brezilyalı defans oyuncusu Luciano'nun, İspanya La Liga'nın güçlü takımlarından Villarreal'le anlaşamaması, Fenerbahçe'nin Luciano'yu elden çıkarma umutlarını da iyice azaltmış oldu. Luciano'nun transferi konusunda Villarreal'le daha önce her konuda anlaşma sağlandığının bildirilmesi rağmen, Villarrael Kulübü dün akşam Luciano'nun sakatlığını ciddi bularak Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçtiğini sarı-lacivertli kulübe bildirdi. Sakatlığının ciddi olması nedeniyle Luciano'ya teker teker kapıların kapanması, Fenerbahçe yönetiminde paniğe neden oldu.

Bu arada, Brezilyalı futbolcunun sakatlığının, ameliyat olarak beş ay sahalardan uzak kalan Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan'la aynı olduğu ortaya çıktı. Brezilyalı oyuncunun kasığı ile göbeği arasındaki karın zarında iltihaplanma olduğu, bunun sağ bacağından sonra sol bacağına da sirayet ettiği ve Brezilyalı oyuncunun mutlaka ameliyat olması gerektiği ifade ediliyor.

Luciano'da görülen iltihaplanmanın beş ay sahalardan uzak kalan Ümit Karan'ın rahatsızlığından daha yaygın olması Brezilyalı futbolcunun sakatlığının daha ciddi boyutlarda olduğunu gösteriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title