Haberler

İstanbul: Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda Oynayacağı Sivasspor Maçı İçin Sivas'a Gitti

Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası'nda Yarın Deplasmanda Onyacağı Sivaspor Maçı İçin Özel Bir Uçakla Kayseri'ye Gitti. Sarı - Lacivertli Kafile Kayseri'den Karayolu ile Sivas'a Geçecek.

Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda onyacağı Sivaspor maçı için özel bir uçakla Kayseri'ye gitti. Sarı - lacivertli kafile Kayseri'den karayolu ile Sivas'a geçecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Kayseri'ye hareket eden Fenerbahçe kafelesine havalimanında bulunan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar Fenerbahçeli futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Havalimanında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Volkan Ballı, yoğun bir maç trafiğine girdiklerini belirterek, "Paf takım takviyeli bir kadro ile Sivas'a gidiyoruz. Teknik Direktötürümüz Zico böyle bir kadroyu tercih etti. Sivasspor maçından galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

Bir gazetecinin, Tuncay'ın sağlık durumu ile ilgili bir soru sorması üzerine Ballı, "Tuncay'ın ciddi bir durumu söz konusu değil. Tuncay bu gün zaten sabah antrenmanında takımla birlikte çalıştı" ifadelerini kullandı.

Fortis Türkiye Kupası için Sivas'a giden Fenerbahçe kafilesinde 17 oyuncu bulunuyor. Kafilede yeralan oyuncular şöyle: "Volkan, Ümit, Yozgatlı, Aurelio, Kerim, Can, Önder, Serdar, Semih, Deniz, Kemal, Olcan, Deivid, Mehmet Kutay Şenyıl, Umut Güzelses, Osman Kürşat Duman, Alper Balaban".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title