Haberler

    İstanbul'da Gol Düellosu

    Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son hafta maçında Medipol Başakşehir ile Amedspor karşı karşıya geldi.

    Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son hafta maçında Medipol Başakşehir ile Amedspor karşı karşıya geldi.

    Maça iyi başlayan konuk ekip Amedspor 3 dakikada Ercan Çapar ile öne geçti. Süper Lig ekibi Başakşehir'in gol arayışları sonuç vermeyince ilk yarı 1-0'lık Amedspor üstünlüğüyle sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında da Amedspor ataklarını kesmedi. Bir kez daha sahneye çıkan Ercan Çapar, 58. dakika farkı ikiye çıkarttı. Yediği ikinci golün ardından adeta canlanan Medipol Başakşehirspor, 57. dakikada Semih Şentürk ile farkı bire indirdi.

    Perdeyi kapatan adam Semih Şentürk. Maçın bitimine saniyeler kala tecrübesini bir kez daha gösteren Şentürk, skoru eşitledi. Maç 2-2 sonuçlanırken, Medipol Başakşehir 14 puan, Amedspor ise 12 puan ile grubu noktaladı.

    Başakşehir'in bir üst turdaki rakibi Eskişehirspor olurken, Amedspor'un rakibi de Bursaspor oldu.

    Büyükçekmece 2 - 1 Boluspor

    Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda bir üst tura çıkma ihtimali kalmayan iki takımın prestij maçında ev sahibi Büyükçekmece güldü.

    Ev sahibi Büyükçekmece ilk yarıda sonuca gitti. 29. dakikada Hakan Çevik ile öne geçen ev sahibi, 43. dakikada Emir Gökçe ile farkı ikiye çıkarttı.

    Mücadelenin 84. dakikasında Boluspordan Alvin Fortes farkı bire indirse de başka gol sesi çıkmadı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Semih Şentürk Büyükçekmece Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title