Haberler

İstanbul: Beşiktaş, Burak Yılmaz İle Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş, dış transferde Antalyaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, dış transferde Antalyaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 2. Başkan Murat Aksu ile Yatırımlar Komitesi Başkanı İlhan Durusoy'un da hazır bulunduğu imza töreninde milli futbolcu Burak Yılmaz, kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

2. Başkan Murat Aksu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın Teknik Direktör Jean Tigana'nın istediği bir futbolcu olduğunu belirterek, "Burak, 21 yaşında ve milli takımlarımıza da önemli katkı sağlayacak bir oyuncu. Teknik Direktörümüz Jean Tigana'nın isteğiyle bu yıl genç ve dinamik bir kadro kuruyoruz. Umarım Burak Yılmaz da bu kadroda kalıcı ve başarılı olur. Burak, hepimizden daha çok Beşiktaşlıdır. Çünkü oyuncumuzun babası Beşiktaş'ın eski 3. kalecisiydi" diye konuştu.

Milli futbolcu Burak Yılmaz ise Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Çok heyecanlıyım. Beşiktaş'a transferimde emeği geçen başkanımız Yıldırım Demirören, yönetim kurulana ve hocamıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

İmza töreni sonrası genç futbolcu Burak Yılmaz, yeni sezonda giyeceği 7 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title