Haberler

İstanbul: Benıtez'in Basın Toplantısı

Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden Elenmesinin Kendisi İçin Bir Sürpriz Olduğunu Belirterek, "Galatasaray'ın İyi Bir Takım Olduğunu ve İyi Oyuncuları Bulunduğunu Düşünüyorum, Ama Bu Durumda Olmaları İçler Acısı" Dedi.

Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin kendisi için bir sürpriz olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu ve iyi oyuncuları bulunduğunu düşünüyorum, ama bu durumda olmaları içler acısı" dedi.

Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda futbolculardan Jerzy Dudek ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Galatasaray ile oynayacakları maçın İstanbul'da kazandıkları Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle güçlü bir nostalji hissetmesine neden olacağını belirten İspanyol teknik adam, "İstanbul'da çok güzel anılarımız var. Yarın oynayacağımız karşılaşma, İstanbul'da kazandığımız Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle güçlü bir nostalji hissetmeme neden olacak. O keyfi yeniden yaşamaya çalışacağız. Gruptan çıktığımızı biliyoruz. Ama bizim için her maçı kazanmak önemli, yarınki maça da kazanmak için çıkacağız. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi benim için sürpriz oldu. Galatasaray kaliteli oyuncuları bulunan iyi bir takım, ama Galatasaray'ın bu durumda olması içler acısı" diye konuştu. Benitez, eksik bir kadroyla İstanbul'a geldiklerini, ama buraya iyi bir takım çıkarabilecek kadar oyuncu getirdiklerini söyledi.

Liverpoollu futbolcu Jerzy Dudek ise, İstanbul'a dostluk maçı yapmaya geldiklerini belirterek, "Grupta lider durumda bulunuyoruz. Maçın dostluk içinde geçeceğine inanıyorum. İstanbul'da çok hoş anılarım var. İstanbul'da Şampiyonlar Ligi'ni kazandığımız o gece, hayatımın en önemli gecelerinden biriydi. Yarın yeniden Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağım için çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Liverpool, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik Direktör Rafael Benitez yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikasında basına görüntü alınmasına izin verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title