Haberler

İstanbul: 2. El Hyundaı'lere İlk Elden Garanti

Hyundai, Artan Yeni Araç Satış Adetlerine Paralel Olarak Her Geçen Gün Daha da Büyüyen Kullanılmış Araç Pazarında "Hyundai İkinci El Pazarı" Organizasyonu Sayesinde 2005 Yılı Başından Bu Yana Garantili İkinci El Araç Satışlarını Sürdürüyor. Hyundai, Şimdi de Garanti Kapsamından Çıkmış Olan Araçları İçin "Hyundai 2. El Ekstra Garanti Paketi" Adıyla İkinci El Hyundai Binek Modelleri İçin Sektördeki En Kapsamlı ve En Güvenilir Uzatılmış Garanti Uygulamasını Sunuyor.

Hyundai, artan yeni araç satış adetlerine paralel olarak her geçen gün daha da büyüyen kullanılmış araç pazarında "Hyundai İkinci El Pazarı" organizasyonu sayesinde 2005 yılı başından bu yana garantili ikinci el araç satışlarını sürdürüyor. Hyundai, şimdi de garanti kapsamından çıkmış olan araçları için "Hyundai 2. El Ekstra Garanti Paketi" adıyla ikinci el Hyundai binek modelleri için sektördeki en kapsamlı ve en güvenilir uzatılmış garanti uygulamasını sunuyor.

Hyundai, yeni başlattığı 2. El Ekstra Garanti Paketi sayesinde, üretici firma tarafından verilen garanti süresi dolmuş tüm binek Hyundai modelleri için ekstra garanti imkanı veriyor. Tüm tüketicilerin güvenli bir şekilde ikinci el Hyundai modellerine ulaşmasını sağlayan bu sistem, 7 yaş ve 160 bin km. sınırını doldurmamış olan ancak, üretici firma garantisi dışında kalan tüm Hyundai binek otomobilleri için sunuluyor. Hyundai 2. El Ekstra Garanti Paketi sayesinde, tüketiciler ekspertiz kontrolleri yapılmış Hyundai otomobillerini Türkiye çapındaki yetkili ikinci el satış noktalarından alabilecek. Hyundai müşterileri, arzu ettiği taktirde bu garanti paketini ek bir ücret karşılığında yetkili 2. el satış noktalarından satın alabilecek ve ardından da ilgili hizmetlerin tamamını tüm Türkiye çapına yayılmış yetkili servislerden garanti süresi boyunca alabilecekler.

Hyundai, araçlarının ikinci el pazarındaki alım satım koşullarının iyileştirilmesi için "Hyundai İkinci El Pazarı" organizasyonunu 2005 yılının başında faaliyete geçirdi. "Hyundai İkinci El Sistemi"ne dahil olan araçlar, uzmanlar tarafından detaylı ekspertize tabi tutularak satışa sunuluyorlar. Ayrıca araçlarını satmak isteyen kullanıcılar da araçlarının detaylı durumlarını görerek uygun fiyata satabiliyorlar. Araçların tüm işlemleri Hyundai Yetkili 2. El Satış Noktaları'nda gerçekleştiği için alım satım yapan tüm Hyundai müşterileri, kendilerini "sıfır" araç alır satar gibi güvende ve rahat hissediyorlar. İkinci el Hyundai satın almak isteyen müşteriler de 2. El Ekstra Garanti Paketi sayesinde bundan böyle garantili binek otomobillerine, Türkiye çapında Hyundai İkinci El Sistemi'ne dahil olan şimdilik 34 adet yetkili satıcıda kavuşabilecek.

Yapılan açıklamaya göre, 1 yıl / sınırsız kilometre ve 6 ay / sınırsız kilometre olmak üzere iki seçenekli olarak sunulan bu paket, üretici firma garantisi bitmiş, detaylı ekspertiz kontrolünden geçmiş, Türkiye çapında 7 yaş ve 160 bin km. sınırı altındaki tüm Hyundai binek modelleri için satın alınabiliyor. Tüm bu şartlara uyan ikinci el Hyundai binek otomobilleri için alınan garanti paketi, aracın tüm bakım/onarım işlemleri Hyundai yetkili servislerinde yapıldığı sürece geçerli olacak. Bu hizmet sayesinde tüm Hyundai binek otomobil kullanıcıları, üretici firma garantisi bulunan diğer Hyundai araçlarıyla aynı imkanlara sahip olabilecek. 2. El Ekstra Güvenlik Paketi'ne sahip bir Hyundai kullanıcısı, diğer Hyundai müşterileri gibi tüm hizmetlerden Türkiye çapındaki yetkili servislerden garanti kapsamında ücretsiz olarak yararlanabileceği gibi arıza durumunda çekici, ücretsiz konaklama veya yolculuğa devam etme, onarılan aracın nakli, aracın yetkili serviste muhafazası ve lastik değiştirme gibi hizmetlerden de faydalanabilecek.

Altı aylık ya da 1 yıllık alınabilen ve kilometre sınırının bulunmadığı Hyundai 2. El Ekstra Güvenlik Paketi, Hyundai'nin belirli motor hacimlerine sahip modelleri için satın alınabiliyor. Hyundai'nin 7 yaş ve 160 bin km. sınırını doldurmamış Atos, Getz, Accent, Elantra, Matrix, Coupe, Sonata, Grandeur, Tucson, Santa Fe ve Galloper modelleri için 6 aylık Ekstra Garanti Paketi'nin fiyatları motor hacimlerine göre 175 euro ile 426 euro arasında değişiyor. Aynı modeller için 1 yıl sınırsız km'lik Ekstra Garanti Paketi alınmak istendiğinde fiyatlar motor seçeneklerine göre 248 euro ile 592 euro arasında değişiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title