Haberler

İskenderun - Bakan Ergin? Den Hataylı Şehitlerin Ailelerine Taziye Ziyareti

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Halkalıæda Servis Otobüsüne Hain Bombalı Saldırı Sonucu Şehit Olan Hataylı Jandarma Astsubay Üstçavuş Bekir Çelik ve Erzinli Uzman Jandarma Çavuş Uğur Ekizæin Ailelerine Taziye Ziyareti Gerçekleştirerek Başsağlığı Diledi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul HalkalıÆda servis otobüsüne hain bombalı saldırı sonucu şehit olan Hataylı Jandarma Astsubay Üstçavuş Bekir Çelik ve Erzinli Uzman Jandarma Çavuş Uğur EkizÆin ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirerek başsağlığı diledi.

İstanbul HalkalıÆda hain bombalı terör saldırısında şehit edilen GaziantepÆin İslahiye nüfusuna kayıtlı Jandarma Astsubay Üst Çavuş Bekir ÇelikÆin İskenderun Modernevler Mahallesindeki baba evine Adalet Bakanı Sudallah Ergin, Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak ile Antakya Belediye Başkanı M.Lütfi Savaş taziye ziyaretinde bulundu.

Modernevler 76 sokaktaki baba evinin önünde Bakan Ergin ile beraberindekiler Şehit Astsubay Üstçavuş ÇelikÆin kardeşi Cuma Çelik ile yakın dostlarıyla kucaklaşarak taziyelerini bildirdi. Taziye çadırında Şehit Astsubay Üstçavuş Bekir Çelik için KurÆan-ı kerim okundu, dualar edildi. Adalet bakanı Sadullah Ergin, Şehit Astsubay Çeliğin abisi Cuma ve Yusuf ÇelikÆin acılarına ortak olduklarını belirterek teselli etmeye çalıştı.

Şehit yakınlarına sarılarak başsağlığı dileyen Adalet Bakanı Ergin, daha sonra Şehidin evine geçerek Annesi Sevim eşi Emine Çelik ve yakınları ile de görüştü. Bakan Ergin ile beraberindekiler şehit yakınlarına, olaydan duydukları üzüntüleri dile getirdi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İskenderunÆdan ayrıldıktan sonra ErzinÆe de geçerek, yine HalkalıÆda aynı otobüs içerisinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Ailesi ile görüştü başsağlığı dileğini iletti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title