Haberler

İşadamları Bakan Ergün'e Sorunlarını İletti

Güncelleme:

İşadamları Bakan Ergün'e Sorunlarını İletti

DHA İSTANBUL- İŞADAMLARI BAKAN ERGÜN'E SORUNLARINI İLETTİ

*Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün:

*"(Şehir çevrelerinde bulunan sanayi bölgeleri) Eğer bu bölgeler, ıslah organize sanayi bölgesi olmaya hak kazanırlarsa, organize sanayi bölgelerinin yararlandığı her türlü teşvik ve kolaylıktan yararlanabilecekler"

*Bakan konuşmasının ardından işadamları ve sanayicilerin sorunlarını dinledi. Bazı işadamları sorunlarını yazılı olarak bakana iletti.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Silivri Klassis hotel'de düzenlediği yemekli toplantıya katıldı. Ergün toplantıda yaptığı konuşmada şehir çevrelerinde bulunan sanayi bölgeleri ile ilgili olarak, "Eğer bu bölgeler ıslah organize sanayi bölgesi olmaya hak kazanırlarsa, organize sanayi bölgelerinin yararlandığı her türlü teşvik ve kolaylıktan yararlanabilecekler" dedi. Ergün, Türkiye'nin yolunu açmanın özel sektörün yolunu açmaktan geçtiğini çok iyi bildiklerini, ekonomi yönetimini bu anlayışla sürdürdüklerini vurgulayarak, Türkiye'nin son yıllarda ekonomik, sosyal ve demokratik alanlarda önemli bir değişim yaşadığını söyledi. Bakan Ergün ayrıca, eskiden krizlerle malul olanTürkiye ekonomisinin, bugün küresel bir krizde dahi dimdik ayakta durmayı başardığını belirtti.

İŞADAMLARI VE SANAYİCİLER SORUNLARINI BAKANA İLETTİ

Bakanı Nihat Ergün konuşmasının ardından masaya geçti. Bu sırada çok sayıda Silivrili işadamı ve sanayici, Bakan'ın yanına kadar gelip, sorunlarını anlattı. İşadamlarından bazıları yaşadıkları sorunları yazılı olarak bakana iletti. Geceye AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu da katıldı. Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği yöneticileri tarafından Bakan Ergün'e plaket verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title