Haberler

İş Makinesi Hırsızı Tutuklandı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesinde Önceki Gün Bir Kamyona Yüklenerek Çalınan İş Makinesinin Zanlısı Olarak Yakalandıktan Sonra Gözaltına Alınan Şahıs, Çıkarıldığı Mahkeme Tarafından Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde önceki gün bir kamyona yüklenerek çalınan iş makinesinin zanlısı olarak yakalandıktan sonra gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İş makinesinin çalınması olayı, önceki gün ilçenin sanayi sitesi karşısındaki Şengül İnşaat'ın faaliyet sürdürdüğü inşaat alanında meydana geldi. Şengül Sitesi önünde bulunan iş makinesi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir kamyona yükledikten sonra olay yerinden çalındı. İş makinesinin park yerinde olmadığının fark edilmesi üzerine verilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı birimleri, sürdükleri tahkikat sonucu aracı aynı gün Bursa istikametine seyir halindeyken yakaladı. Evin önünden çalınan iş makinesi sahibi müteahhit Halil Şentürk'e teslim edilirken, çalıntı iş makinesinin yüklü olduğu kamyonun sürücüsü Kemal D. jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Söz konusu hırsızlık olayına adı karışarak cezaevine gönderilen Kemal D.'nin Şanlıurfalı olduğu ve herhangi bir yasa dışı örgütle bağlantısının olup olmadığı jandarma tarafından araştırılıyor.

(AHÖ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title