Haberler

İş Makineleri Üreticisi Jcb'den Supsan'a İkinci Ödül

İş Makineleri Üreticisi Jcb Tarafından 2005 Yılında Kalite ve Zamanında Sevkiyat Ödülüne Layık Görülen Supsan, Başarısını 2006'da da Sürdürerek Aynı Ödülü İkinci Kez Aldı.

İş makineleri üreticisi JCB tarafından 2005 yılında kalite ve zamanında sevkiyat ödülüne layık görülen Supsan, başarısını 2006'da da sürdürerek aynı ödülü ikinci kez aldı.

2010 yılına kadar Türkiye ve Avrupa'da satışı 10 milyon adede çıkarmayı amaçladıklarını belirten Supsan Genel Müdürü Salih Alson, "Çalışmalarımızda elde ettiğimiz başarının bir göstergesi olan bu ödüller iddialı hedeflerimize ulaşmamız için bize yeni motivasyonlar sağlıyor" dedi.

Türkiye'deki müşterilerinin yanı sıra Avrupa'da Fiat, Ferrari, Iveco, Peugeot, Renault, Auto Dacia, Nissan, Ford, Volkswagen, JCB, DAF ve Volvo Penta, Kuzey Amerika'da ise Daimler Chrysler, General Motors, Ford Motor Company, John Deere, Detroit Diesel ve Manley'e parça sağladıklarını hatırlatan Alson, "Dünya standartlarında kalitemiz ve iş süreçlerimiz ile alanımızda bölgemizin sayılı şirketleri arasına gireceğimize inanıyorum" dedi.

Motor supabı, supap gaydı ve tırnak üreticisi Supsan, JCB'nin kendi tasarımı olan ilk motoru "L4 DOHC D4 NA Scout" için 2004 yılından bu yana supap tedarik ediyor. Supsan, 7,5 milyon adet yıllık üretim kapasitesiyle Türkiye, Avrupa ve Kuzey Amerika'daki birçok motor üreticisine supap sağlıyor. 4 bin cc hacminde ve 4 silindirli motor JCB'nin 3CX ve 4CX Kazıcı-Yükleyici modellerinde kullanılıyor. ISO/TS 16949 ve Ford Q1 kalite sertifikaları ile ISO 14001 Çevre Sertifikası'na sahip olan Supsan'ın giderek

artan supap üretim kapasitesiyle alanında Türkiye ve bölgenin önde gelen kuruluşları arasına girmeyi hedeflediği belirtiliyor.

(FÖ-HO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title