Haberler

    İnter'in Quaresma Israrı!

    Tecrübeli çalıştırıcının ısrarına rağmen İtalyan kulübünün başkanı Erick Thohir ve Sportif Direktörü Piero Ausilio'nun, 33 yaşında olması nedeniyle Portekizli'ye soğuk baktığı öğrenildiSabah'ın haberine göre, Beşiktaş, Ricardo Quaresma'

    Tecrübeli çalıştırıcının ısrarına rağmen İtalyan kulübünün başkanı Erick Thohir ve Sportif Direktörü Piero Ausilio'nun, 33 yaşında olması nedeniyle Portekizli'ye soğuk baktığı öğrenildi

    Sabah'ın haberine göre, Beşiktaş, Ricardo Quaresma'nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmanın hesaplarını yaparken Portekizli yıldız için özellikle eski kulübü Inter'de ciddi bir gündem oluştuğu belirtildi. İtalyan ekibinin teknik direktörü Stefano Pioli'nin tecrübeli futbolcuyu ısrarla istediği ve kulüp yönetiminden bu transferin mümkünse devre arasında gerçekleştirilmesini talep ettiği ortaya çıktı.



    ÇİN'E GİTME İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK

    Ancak Pioli'nin ısrarına rağmen, Kulüp Başkanı Erick Thohir ve Sportif Direktörü Piero Ausilio'nun, 33 yaşında olması nedeniyle Quaresma'ya soğuk baktıkları öğrenildi. Inter'in yanı sıra Demba Ba'nın formasını giydiği Shanghai Shenhua'nın da ilgilendiği Portekizli yıldızın, kariyerini Çin'de sürdürmek istemediği belirtildi. Quaresma, SABAH'a yaptığı açıklamada transfer görüşmelerinde önceliği Beşiktaş'a vereceğini dile getirmişti.



    QUARESMA NE YAPTI?

    21 Maç 3 Gol 7 Asist 1686 Dakika

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title