Haberler

İnşaattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Antalya'da, Bir İnşaatın Asansör Demirlerini Yapan 40 Yaşındaki Halim Yılmaz İsimli İnşaat İşçisi, 11. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti.

Antalya'da, bir inşaatın asansör demirlerini yapan 40 yaşındaki Halim Yılmaz isimli inşaat işçisi, 11. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Antalya'nın Yenigün Mahallesi'nde bir inşaatta çalışan Halim Yılmaz, 11. kat asansör demirlerini yaparken dengesini kaybetti. Çevrede bulunan işçi arkadaşlarının gözleri önünde önce asansör kalıplarına çarpan Yılmaz ardından 11. kattan aşağıya düştü. Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Halim Yılmaz'ın arkadaşları olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Evli ve 6 aylık bir bebeği bulunduğu öğrenilen inşaat işçisinin evlendikten yıllar sonra baba olduğu öğrenildi. Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Halim Yılmaz'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

(SE-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title