Haberler

İnşaat İşçisi Eşine Destek İçin Hurdacılık Yapıyor

Samsun'un Çarşamba İlçesi Küçük Sanayi Sitesi'nde, Hurda Araç Alım-satımı ve İkinci El Hurdacılık Yapan 43 Yaşındaki Ayşe Teker, İnşaat İşçisi Eşine Destek İçin Çalışmak Zorunda Olduğunu Söyledi.

Samsun'un Çarşamba İlçesi Küçük Sanayi Sitesi'nde, hurda araç alım-satımı ve ikinci el hurdacılık yapan 43 yaşındaki Ayşe Teker, inşaat işçisi eşine destek için çalışmak zorunda olduğunu söyledi.

Yıllarca inşaat işçiliği, tecirlik, pazarcılık ve şoförlük yaptıktan sonra hurdacılığa başladığını belirten evli ve 8 çocuk annesi Ayşe Teker, Çarşamba İlçesi'nde birçok işte çalıştığını, hurdacılıkta başarıyı yakaladığını kaydetti. Eşinin Dubai'de inşaat işçisi olarak çalıştığını söyleyen Ayşe Teker, "5 yıl öncesine kadar inşaat işçiliği, şoförlük ve tecirlik yaptık. Tecirlik yaparken, Çarşamba ve diğer civar ilçelerdeki hayvan pazarlarına gidip gelerek hayvan alım-satım işlerinde uzmanlaştım. Pazarcılık yaptım. Sebze alım-satım işlerini de bilirim. Yaptığım işlerden dolayı beni herkes tanır. Ekmeğimizin peşindeyiz. Okumam yazmam yok ama çalışana bütün iş kapıları açık" dedi.

Son 5 yıldır aile bütçesine hurdacılık yaparak katkıda bulunduğuna işaret eden Ayşe Teker, "Kazancımızla geçinmeye çalışıyoruz. Çalışmanın bence kadını erkeği yok. Çalışıp helalinden kazandıktan sonra mesele de yok. Hurdacılığı götürebildiğim kadar sürdüreceğim" diye konuştu.

(EŞ-AG-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title