Haberler

İnönü'de Konuşulan O Pozisyon!

Güncelleme:

Galatasaray ile Beşiktaş arasında İnönü Stadı'nda oynanan maçın 45.dakikasında Umut Bulut'un attığı gol, siyah- beyazlı futbolcuların itarazlarını beraberinde getirdi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında İnönü Stadı'nda oynanan maçın 45. dakikasında Umut Bulut'un attığı gol, siyah-beyazlı futbolcuların itarazlarını beraberinde getirdi. Karşılaşmanın 45. dakikasında Selçuk İnan'ın kullandığı köşe vuruşu sonrasında Umut Bulut meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Beşiktaşlı futbolcular, Umut Bulut'un attığı golden önce topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle hakem Bülent Yıldırım'a itiraz etti. Beşiktaşlı futbolcuların itirazını tereddüt etmeden geri çeviren hakem Bülent Yıldırım, Umut'un golünden sonra santra noktasına gösterdi. Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında oynanan maçta da sarı-lacivertli takımın ilk golünü atan Mehmet Topal'ın bu golden önce topa elle müdahele ettiği gerekçesiyle Gaziantepsporlu futbolcuların itirazları olmuştu. Hakem yorumcuların bir kısmı Topal'ın pozisyonunu çarpma olarak yorumlarken; diğer bir kısmı ise topla isteyerek oynama görüşünde birleşmişti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Galatasaray Umut Bulut Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title