Haberler

    İngiltere'de Kızıl Derbi Zamanı! Liverpool - Manu...

    Premier Lig'de Liverpool, sahasında Manchester United'ı konuk ediyor.

    Premier Lig bu hafta 'Kızıl Derbi' ile yanacak! Liverpool, Anfield'da Manchester United'ı konuk edecek. İlk dört için kapışan iki takımın mücadelesinde Liverpool kazanıp Şampiyonlar Ligi umutlarını yeşertmek isterken, Van Gaal'in öğrencileri de bu zorlu deplasmanda kendilerini kanıtlamak istiyorlar. İki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan maçı Manchester United, Old Trafford'da 3-0 kazanmayı başarmıştı.

    İDEAL KADRO

    Liverpool teknik direktörü Rodgers, Ibe, Leiva ve Jones'un sakatlıklarına rağmen ManU karşısında ideal kadrosu ile başlayacak. İleri uçta Coutinho, Sterling ve Lallana'nın başlamasına kesin gözle bakılırken, orta alanda ise Makovic, Handerson, Allen ve Moreno'nun yer alması bekleniyor.

    VAN PERSIE YOK

    Manchester United'da ise Van Persie, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Kart cezası olan Evans ise arkadaşlarını yalnız bırakacak. Bu bağlamda Rooney, Manchester United'ın ileri uçtaki gol umutlarından biri olacak ve ona Juan Mata eşlil edecek.

    MUHTEMEL 11'LER Liverpool : Mignolet, Emre Can, Skrtel, Sakho, Markovic, Handerson, Allen, Moreno, Lallana, Sterling, Coutinho

    Man Utd : Gea, Valencia, Smalling, Jones, Blind, Carrick, Mata, Fellaini, Herrera, Young, Rooney

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title