Haberler

İngiliz Anneden, Kazada Ölen İyiliksever Kızına Gözüyaşlı Veda

Bursa'da Önceki Gece Sulama Tankerine Çarpan Lüks Otomobilinde Hayatını Kaybeden Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Naci Coşkunöz ve İngiliz Anne Cheryl Anne'nin Kuzları Suzan Coşkunöz (28) Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi. Morgdan Cenaze Ambulansında Camiye Gelen İngiliz Anne, Kızının Son Defa Tabutuna Sarılarak Gözyaşlarına Boğuldu. Acılı Aileyi, Sevenleri Teselli Etmeye...

Bursa'da önceki gece sulama tankerine çarpan lüks otomobilinde hayatını kaybeden Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Naci Coşkunöz ve İngiliz anne Cheryl Anne'nin kuzları Suzan Coşkunöz (28) gözyaşları arasında toprağa verildi. Morgdan cenaze ambulansında camiye gelen İngiliz anne, kızının son defa tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Acılı aileyi, sevenleri teselli etmeye çalıştı. Kazadan hemen sonra olay yerine gelerek büyük acı yaşayan kardeşi Cem Coşkunöz de

taziyeleri kabul etti.

Bursa Mudanya karayolunda önceki gece sulama tankerine arkadan çarpan otomobilinde hayatını kaybeden yazar ve iyilikseverliğiyle tanınan Suzan Coşkunöz'ün cenazesi Uludağ Üniversitesi morgundan alınarak Organize Sanayi Camii'ne getirildi. 2 çocuk annesi İngiliz Cheryl de ambulanstan inerek cami avlusuna geldi. Kızının tabutunu taşıyan ve musallada tabuta son defa sarılarak gözyaşlarına boğulan Cheryl ve eşi ile oğlu Cem, taziyeleri birlikte kabul etti.

Cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen de eşiyle katılarak Coşkunöz ailesine taziyelerini iletti. Cenaze namazını kıldıran imam ise olay gecesi tesadüfen kazaya tanıklık ettiğini belirterek, kazadan hemen sonra Suzan Coşkunöz'ün yanına gittiğini ve ancak genç kızın hayatını kaybettiğini söyledi.

Yaptığı iyilikler ve hayvanseverliğinin yanısıra yazdığı kitapla da tanınan Suzan Coşkunöz'ün cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ahmetpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi. İngiliz anne de namaz esnasında avluda bekledi. Namazı kıldıran imam İngiliz annenin yanına giderek bir süre görüştü.

(İHS-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title