Haberler

İnegölspor, Devrim ile Yollarını Ayırdı

Tff Lig B 1. Klasman Grubu Takımlarından İnegölspor, Teknik Direktör Levent Devrim ile Yollarını Ayırdı.

TFF Lig B 1. Klasman Grubu takımlarından İnegölspor, teknik direktör Levent Devrim ile yollarını ayırdı.

Zeytinburnu deplasmanının ardından yaptığı açıklamada, oyunculara 10 maçtan beri maç başı paraları ile primlerin ödenmediğini söyleyen teknik direktör Levent Devrim ile ipler kopma noktasına gelirken, Devrim'in de katıldığı önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında yolların ayrılmasına karar verildi. Bir basın toplantısı düzenleyen Devrim, ligin dördüncü haftasında göreve başladığı İnegölspor'da heyecanla ve keyifle çalıştıklarını belirterek, "Bizler profesyonel iş yapıyoruz. Bazı düşünceleriniz gerçekleşmeyebilir. İnegölspor'un iyi noktalara gelebilmesi için bütün iyi niyetimizle gayret gösterdik. Ben ve arkadaşlarım, bundan sonra teknik anlamda faydalı olamayacağıma kanaat getirdiğimiz için ayrılma kararı aldık. İnegölspor ailesi ile dostça, saygı çerçevesinde ayrılmayı uygun görüyoruz, böyle de odu. Burada ilelebet devam edecek çok güzel dostluklar kazandık. Her zaman yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere herkese teşekkür ediyor, bundan sonra başarılar diliyorum" dedi.

İnegölspor'un küme düşme gibi bir korkusunun olmayacağını dile getiren deneyimli teknik adam, "Bizim söylediğimiz sorunlar göz ardı edilmezse böyle bir korku yaşanmaz. Çünkü sahada sorun yok. İnegölspor'daki en büyük problem güven ve saygıdır. Güven olmadığı zaman problem olur. İnegölspor bu problemi yaşıyor. İnşallah bizim çıkışımızdan sonra olumlu şeyler olacaktır. Yönetim daha fazla bir şeyler yapabilmeyi tartışacaktır. Şehir daha fazla takımın yanında olacaktır. Küme düşme gibi bir düşüncenin hakim olması son derece yanlıştır. Bu tür söylemler şehrin yanından bile geçmemelidir. İdari sıkıntılar olduğu ve bizi aştığı için ayrılıyoruz. Paradan çok, güven problemi var. Şu anda oyuncuların 10 maç başı parası, bir maç primi ve bir maaş alacakları var. Bütün oyuncularımız sağlam karakterli oyuculardır, parayı problem etmezler. Ama defalarca söz verilmesine rağmen, sözler yerine getirilmedi. Bu da güvensizliği doğurdu" diye konuştu.

(SB-MŞ) 11.03.2008 18:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title