Haberler

İlkadım'da 2007 Yılı Doğalgaz Yatırım Protokolü İmzalandı

İlkadım Belediyesi ve Sam-gaz A.ş. Arasında 2007 Yılı Doğalgaz Yatırım Protokolü İmzalandı.

İlkadım Belediyesi ve SAM-GAZ A.Ş. arasında 2007 yılı Doğalgaz yatırım protokolü imzalandı.

Bu yıl itibariyle İlkadım beldesinde Kadıköy, Kökçüoğlu, Kadifekale, Selahiye ve Saitbey mahallelerinin belirli cadde ve sokaklarında önümüzdeki aylarda çalışma başlayacak. Doğalgaz çalışmaları öncesinde çalışma planı alanı içerisindeki mahallelerde vatandaşlar, öncelikle abone merkezlerine giderek aboneli bağlantı sözleşmesi imzalaması gerekiyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, SAM-GAZ yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler neticesinde 2007 yılında İlkadım bölgesinde yapılacak doğalgaz çalışmalarını belirlediklerini söyledi. Tok, "SAM-GAZ bu yıl içerisinde yatırım yapmayı düşünmüyordu. Ancak belde sakinlerimiz tarafından çok yoğun talebin gelmesinden dolayı bu yıl içinde Kadıköy, Kadifekale, Zeytinlik, Kökçüoğlu, Saitbey, Selahiye mahallerinin belirli cadde ve sokaklarında doğalgaz dağıtımı yapılacak. Önümüzdeki aylarda bu bölgelerde çalışmalar başlayacak" dedi.

SAM-GAZ A.Ş. Genel Müdürü Murat Albayrak da, "Çalışma yapılacak olan cadde ve sokaklarda oturan vatandaşlarımızın öncelikle abone merkezlerine giderek aboneli bağlantı sözleşmesini imzalanmasından sonra dağıtım hattı yapılarak servis kutu montajları yapılacak. Bu hizmetler sadece abonelik sözleşmesi yapılan vatandaşlarımıza uygulanacak. İlkadım beldesinin doğalgaz çalışmaları ve beraberinde belediye başkanımızın yaptığı icraatlarla kentin kalkınmasında önemli ve büyük katkıları olmuştur. Bu hizmetlerinden dolayı bir İlkadım belde sakini olarak kendisine şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

(SAM-SA)

17.04.2007 16:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title