Haberler

İlhan Selçuk'un Tedavisi Sürüyor

Bypass Ameliyatı Olan İlhan Selçuk'un Kaldığı Hastaneye Gelen Yazar Ali Sirmen, "Bugün Göğüs Kafesi Kapatılacak, Yarın da Uyandırılacağı Bilgisini Aldık" Dedi. Sirmen'in Konuşurken Gözlerinin Dolduğu Görüldü.

Bypass ameliyatı olan İlhan Selçuk'un kaldığı hastaneye gelen yazar Ali Sirmen, "Bugün göğüs kafesi kapatılacak, yarın da uyandırılacağı bilgisini aldık" dedi. Sirmen'in konuşurken gözlerinin dolduğu görüldü.

Amerikan Hastanesi'nde by pass ameliyatı olan Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk'un tedavisi sürerken, ziyarete gelen yazar Ali Sirmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bugün göğüs kafesinin kapatılacağı, yarın da uyandırılacağı hakkında bilgi aldık" dedi. Gazetecilerin, ziyarete gelenlerin umutlu açıklamalar yaptıklarını hatırlatması üzerine, "Çok mutlu biri. Tanırsanız anlarsınız" diyen Sirmen'in gözlerinin yaşardığı görüldü.

(EY-ED-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title