Haberler

İleri Otizm ve Engelliler Araştırma Derneği Ödül Töreni

İleri Otizm ve Engelliler Araştırma Derneği'nin çalışmalarıyla otizmden kurtulan çocuklar, 'uluslararası otizmden kurtuluş yeni hayata merhaba doğum günü partisini' kutladılar.

İleri Otizm ve Engelliler Araştırma Derneği'nin çalışmalarıyla otizmden kurtulan çocuklar, ödül alan sanatçılarla birlikte “uluslararası otizmden kurtuluş yeni hayata merhaba doğum günü partisini“ kutladılar. Uğur Dündar, Petek Dinçöz, Müjdat Gezen ve daha pek çok sanatçının katılımıyla, otizmden kurtulan çocuklar, üzerlerinde kendi fotoğrafları bulunan pastayı kestiler.

Geceye katılan ve yaşam boyu onur ödülü alan Kibariye, doğum günü şarkısıyla çocukların doğum günlerini kutladı. Geceye katılan sanatçıların yanısıra haberciler, otistik çocuklara her zaman destek vermek istediklerini belirttiler.

Otizm Derneğinin basın sözcüsü Neşe Balcı Altın, günün anlam ve önemini anlattı.Geceye katılan otizmden kurtulan çocukların anneleri ise çocukların otizmden kurtulup, böyle bir gecede bunu kutladıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler. İleri Otizm ve Engelliler Araştırmaları Derneği, her yıl otizmden kurtulan ve dünyanın farklı ülkelerinden gelecek olan çocuklarla doğum günü kutlamasını yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müjdat Gezen Petek Dinçöz Uğur Dündar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (3)

aliiasii@hotmail.com:

petek dinçözzz gerçekten yüreğin o kadar iyi ki..seni ekranlarda görmek istiloruzz petek seni sevuyoruzz

5
0
yanıtYanıtla
belmabelmaa52@hotmail.com:

petek dinçözz her daimmm star ancakk engellemeler varr ekranlarda görmek istiyoruzz senii..özledikk

3
0
yanıtYanıtla
Deniz bobreknisan-nis07@windowslive.com:

Havan söndü birden can tanrıyardan ayrılınca ibrahim tatlısese bile laf attın be niye çünkü can bey arkandaydı şımarıktın eee artık güzelliğinde söndü Allah sonunu hayır etsin

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title