Haberler

İlaçlı Bisküvi ile Soygun... -Havalimanı ve Metro İstasyonlarında Yakınlık Kurduğu Yolcuları İlaçlı Bisküvi ile Uyutup Soyduğu Öne Sürülen Bir Kişi Yakalandı

Havalimanı ve Metro İstasyonlarında Yakınlık Kurduğu Yolcuları İlaçlı Bisküvi ile Uyutup Para ve Değerli Eşyasını Aldığı Öne Sürülen Bir Kişi Yakalandı.

Havalimanı ve metro istasyonlarında yakınlık kurduğu yolcuları ilaçlı bisküvi ile uyutup para ve değerli eşyasını aldığı öne sürülen bir kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, KKTC'ye gitmek üzere dün akşam Atatürk Havalimanına gelen Ahmet Şerefoğlu, burada kendisiyle tanışan bir kişi ile çay içip yemek yedi. Bu kişinin ikram ettiği bisküviyi yiyen Şerefoğlu, bir süre sonra uyuşukluk hissetmeye başlayınca durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis, verilen eşkal doğrultusunda Ramazan Y'yi gözaltına aldı.

Yürütülen çalışmalar sonucu Ramazan Y'nin, dün akşam Kanada'ya gitmek üzere olan Nahsen Baysan'ı da ilaçlı bisküvi ile uyutup üzerindeki 1360 dolar, kol saati ve pantolonunu aldığı belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine getirilen Ramazan Y'nin, diğer illerle de kurulan irtibat sonucu bu şekilde 13 ayrı soygun olayına karıştığı anlaşıldı. Bu soygunlardan 7'sinin İstanbul dışındaki illerde olduğu, mağdurlar arasında yabancı uyrukluların da bulunduğu öğrenildi.

Şüphelinin, havalimanı ve metro istasyonlarında yakınlık kurduğu yolcu adaylarını, narkoz etkisi yaratan ilaçlar zerk ettiği bisküvi yedirerek etkisiz hale getirdiği ve üzerindeki para ile değerli eşyasını aldığı belirtildi.

Bu arada, Atatürk Havalimanında ilaçlı bisküvi ile uyutularak parası ve değerli eşyası alınan Nahsen Baysan ile Ahmet Şerefoğlu, şubeye gelerek ifade verdi.

Şüpheliyi teşhis eden Baysan ve Şerefoğlu, ilaçlı bisküvi aldıktan yaklaşık bir saat sonra kendilerinden geçtiklerini ve gözlerini hastanede açtıklarını, 12 saat uykuda kalmalarına rağmen uyanmakta zorluk yaşadıklarını söylediler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title