Haberler

İl Emniyet Müdürü Yıldız; Kızılay Türkiye'nin Şefkat Elidir

Güncelleme:

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, savaşta, barışta doğal afetlerde insanların yardımına koşan Türk Kızılayı'nın devletin gülen yüzü ve yardıma uzanan şefkat eli olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, yönetim kurulu üyeleri Niyazi Çetinkaya, Nevzat Aslan ve Orta Akdeniz Kan Bölge Müdürü Tunçhan Demir ile birlikte Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yerel ve ulusal konuların görüşüldüğü ziyarette Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

"KENDİMİZİ ADADIK"

Nerede bir ihtiyaç sahibi, nerede bir kriz varsa Türk milletinin iyilik eli Kızılay'ın orada olduğunu belirten Başkan Saygılı, "Biz çorapsızın çorabı, hırkasızın hırkası, karnı açın lokması olmaya kendimizi adadık. Bu anlamda Toroslar'ın eteklerinden başlayarak kentimizin her noktasındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret ediyoruz. İnsanımızın sofrasına katık, kaşığına lokma olmaya çabalıyoruz. Adana'daki bütün yoksullarımıza karınca kararınca ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.

"GÜCÜMÜZÜ MİLLETİMİZDEN ALIYORUZ"

Başkan Saygılı, savaşta, barışta, doğal afetlerde ve ihtiyaç duyulan her an insanların yardımına koşan Kızılay'ın arkasındaki en büyük gücün Türk Milleti olduğunu kaydetti. Saygılı, "Bizler başkasını mutlu etmek için verme, ikram etme, paylaşma üzerine kurulmuş bir medeniyetin mensuplarıyız. Türk milletinin merhamet eliyiz. Milletimiz bizi bağrına basmış, kara gün dostu olarak kabul etmiştir. Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü ve dünyanın en büyük iyilik örgütleri arasında da ilk sıralarda yer alan Kızılay'a yapılan her katkı ve destek ihtiyaç sahiplerine bir yaşam sevinci olacaktır" ifadelerini kullandı.

"DEVLETİMİZİN GÜLER YÜZÜ"

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise, Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşlarının başında gelen Kızılay'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Kızılay gönüllülerinin ulvi bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Yıldız, "Olağan üstü hallerde ve doğal afetlerde Kızılay, devletimizin güler yüzü ve şefkat eli olarak her zaman yanımızda olmuştur. Bizlerde yöneticiler olarak, Kızılay'ın her zaman yanında olup, destek vermeliyiz. Bu anlamda Kızılay yönetimi ve çalışanlarını ihtiyaç sahibine koşma konusunda gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılıktan ötürü kutluyorum" diye konuştu.

Yıldız, Adana il emniyet müdürlüğünün bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm varlığıyla Kızılay'a destek vermeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Kızılayı Selami Yıldız Kızılay Güncel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title