Haberler

İçişleri Bakanı Şahin'nin Kilis Programı İptal Edildi

Suriyeli mültecilerin barındığı konteyner kenti ziyaret edecek olan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Kilis programı iptal edildi.

Suriyeli mültecilerin barındığı konteyner kenti ziyaret edecek olan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Kilis programı iptal edildi. Şahin'in programının, güvenlik gerekçesiyle iptal edildiği tahmin ediliyor.

315 bin metrekare üzerinde Öncüpınar Sınır Kapısı Hac Konaklama Tesislerinin içerisinde 12 bin kişiyi barındıracak olan halen 4 bin 500 Suriyeli mültecinin kaldığı konteyner kentte incelemelerde bulunacak olan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'nin Kilis programı, bir gerekçe açıklanmadan iptal edildi.

Kilis Valisi Yusuf Odabaş, AK Parti Kilis milletvekili Opr. Dr. Fuat Karakuş, AK Parti İl Başkanı Reşit Polat ile bürokratlar, saat 17.00 sıralarında, geniş güvenlik önlemleri alınan konteyner kente konteynır kente geldi. Daha sonra protokol üyeleri, Öncüpınar Hudut Bölük Komutanlığı helikopter pistine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i karşılamak için gitti. Bir süre soran, Gaziantep'ten helikopter ile gelecek olan Bakan Şahin'in programının iptal edildiği açıklandı. Polis Özel Hareket başta olmak üzere

alınan tüm güvenlik tedbirleri kaldırıldı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'nin ziyaret edeceği konteyner kente sadece 3 kilometre uzaklıkta önceki gün Suriye Ordusu ile muhalifler arasında şiddetli çatışmalar olmuş, çatışma sesleri Türk tarafından duyulmuştu.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in programının güvenlik gerekçesiyle iptal edildiği tahmin ediliyor. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İdris Naim Şahin Fatma Şahin Kilis Hac Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title