Haberler

Hükümet Programı Görüşülüyor(7) AKP: "Hükümetlerimiz Sözlerinin Arkasında Durdu"

AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, 60'ıncı AKP Hükümeti'nin, Geçmişte Gösterdiği Başarı ve Performansların Geleceğin Göstergesi Olacağını Söyledi. Canikli, "AKP Programının Öne Çıkan Özelliği, Ülke İnsanların Refahını Yükseltilmesinin Hedef Almasıdır. Tarihi Unsurlar Olarak Programda Enflasyon Tek Rakam Olarak Hedefleniyor" Dedi.

-AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, 60'ıncı AKP Hükümeti'nin, geçmişte gösterdiği başarı ve performansların geleceğin göstergesi olacağını söyledi. Canikli, "AKP programının öne çıkan özelliği, ülke insanların refahını yükseltilmesinin hedef almasıdır. Tarihi unsurlar olarak programda enflasyon tek rakam olarak hedefleniyor" dedi.

-AKP Grup Başkanvekili Nihat Ergün de, "AKP ve hükümetleri kurulduğu günden beri, yazılı ve sözlü beyanların arkasında durmayı benimsemiştir. AKP önceki seçim beyanlarındaki taahhütleri yerine getirmiştir" diye konuştu.

ANKARA (ANKA) – AKP Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Nihat Ergün, 60'ıncı Hükümetin programını değerlendirirken, 58 ve 59. Hükümetlerin ekonomik hedeflerini ve verdiği bütün sözlerin arkasında durduğunu anlattılar. Canikli, "AKP programının öne çıkan özelliği, ülke insanların refahını yükseltilmesinin hedef almasıdır" derken, Ergün'de, "AKP önceki seçim beyanlarındaki taahhütleri yerine getirmiştir" diye konuştu.

TBMM Genel Kurulu'nda hükümetin programı üzerine söz alan AKP Grup Başkanvekili Canikli, AKP hükümetlerinin başarısının 60. Hükümet'e de referansı olacağını belirtti.

-"GEÇMİŞ PERFORMANSLAR GELECEĞİN GÖSTERGESİDİR"-

Hükümetin hedeflerini sıralayan Canikli, "Geçmiş dönemde ortaya koyulan performanslar gelecek içinde bir göstergedir" dedi.

Canikli şunları söyledi:

"AKP programının öne çıkan özelliği, ülke insanların refahının yükseltilmesinin hedef alınmasıdır. Tarihi unsurlar olarak programda enflasyon tek rakam olarak hedefleniyor. Faizlerin tek haneye inmesi hedefleniyor. Gelir dağılımı daha da iyileştirileceği hedefleniyor. Bu hedeflerin realize edilip edilmeyeceğini anlamak için, mümkün olup olmayacağını anlamak için bu kadronun, AKP'nin önceki dönemde benzer göstergeler içinde ortaya çıkan performansına bakmak gerekiyor."

-"AKP HÜKÜMETİ YAZILI VE SÖZLÜ BEYANLARININ ARKASINDA DURDU"-

AKP Grubu adına ikinci konuşmacı Grup Başkanvekili Nihat Ergün de, 58 ve 59. Hükümetlerin verdiği sözlerin arkasında durduğunu belirtti. Ergün, "AKP ve hükümetleri kurulduğu gibi yazılı ve sözlü beyanların arkasında durmayı benimsemiştir. AKP önceki seçim beyanlarındaki taahhütleri yerine getirmiştir. Hükümet üyelerimizin yüksek performansları bizlerin ve halkımızın güvenini artırmıştır" dedi.

Hükümet programıyla ilgili muhalefet partilerinin eleştirilerinin kendilerini heyecanlandırdığını belirten Ergün, "Bu eleştiriler bizi hem heyecanlandırıyor, hem de bizi teşvik ediyor" diye konuştu. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title