Haberler

Hozat'ta Altyapı Çalışmaları

Hozat Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Hozat Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Hozat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçe genelinde başlatılan kanalizasyonların ana şebekeye bağlanması çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Özelikle yeni yapılaşma alanlarında geçici çözüm ile açılan foseptik çukurlarının kapatılıp ana şebeke bağlantılarının yapıldığı kaydedilen açıklamada, şunlar aktarıldı:

"İlçemiz Köprübaşı Mahallesi 2 Temmuz Caddesi'nde yeni yapılan konut alanlarına kanalizasyon ve yol yapımı için Belediye Başkanımız Celaleddin Polat, mahalle sakinleriyle sorunu yerinde inceledi. Yapılacak ölçüm ve projelendirme çalışması akabinde yeni kanalizasyon şebekesi döşeme ve bağlantı yollarının yapımına başlanacak. Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde altyapı sorunu kalmayacak. Vatandaşlarımızı foseptik çukurlardan kurtaracağız. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların yüzde 90 kısmını tamamladık. İnşallah bundan sonra tek ev olsa dahi altyapısız kalmayacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Celaleddin Polat Köprübaşı Hozat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title