Haberler

Hoşçakal Christopher Robin Filmi

Hoşçakal Christopher Robin filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Hoşçakal Christopher Robin filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Ünlü çocuk kitapları yazarı A.A. Milne'nin hayat hikayesinin anlatıldığı de, yazarın oğlu Christopher Robin ile ilişkisi konu ediliyor. Döneminin sorunlarını anlatan ve 1. Dünya Savaşı’ndan sonra İngiltere’ye umut dağıtan kitaplar yazan Milne, uluslararası başarı elde etmiştir. Artık tüm dünyanın gözü onun ve ailesinin üzerindedir. Bu yeni yaşantısı ailesine birçok bedel ödetmek zorunda kalır.

Yönetmen: Simon Curtis

Senaryo: Frank Cottrell Boyce, Simon Vaughan

Oyuncular: Margot Robbie , Domhnall Gleeson, Kelly MacDonald, Phoebe Waller-Bridge, Alex Lawther, Stephen Campbell Moore, Geraldine Somerville, Nico Mirallegro , Simon Williams, Honey Holmes, Richard McCabe, Shaun Dingwall, Will Tilston, Richard Dixon, Vicki Pepperdine, Robert Portal, Beatrice Stein, Bernardo Santos, Allegra Marland, Jason Matthewson, Victoria Bavister, Harper Gray, Christopher McMullen, Adam Lazarus, Elisa Hayrapetyan, Arthur Wilde, Matthew Di Liello, David Gambier

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Goodbye Christopher Robin

Yapımcı Firma: DJ Films

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Fox Searchlight [United States]

Vizyon Tarihi: 29.09.2017

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title