Haberler

    Hollandalıların Yüzde 88'i, Phillip Cocu'nun Noel'den Önce Kovulacağını Düşünüyor

    Güncelleme:

    Hollandalı taraftarların yüzde 88'i, "Cocu Fenerbahçe'de Noel'i görür mü?" sorusuna "Hayır" yanıtını verdi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun kulüpteki geleceği, ülkesinde de yakından takip ediliyor. Gazetelerde haber olan Hollandalı çalıştırıcının durumu üzerine son gelişmeler internet siteleri üzerinde yapılan güncellemelerle anında duyuruluyor.

    Televizyon kanallarında da bir çok programda bu konu konuşuluyor. Ülkedeki Cocu ile ilgili veri akışının çeşitliliğine bugün itibariyle yeni bir dal daha eklendi. Voetbalprimeur internet sitesinde konuyla alakalı bir anket düzenlendi.

    HOLLANDALILAR, "25 ARALIK'I GÖREMEZ" DEDİ

    'Sizce Cocu Fenerbahçe'de Noel'i görür mü?' sorusunun yöneltildiği ankete katılanların yalnızca yüzde 12'si 'evet' yanıtını verdi. Yüzde 88'lik oranda Hollandalı futbolsever ise 'hayır' seçeneğini işaretledi. Hristiyanların dini bayramı olan Noel, 25 Aralık'ta başlıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Noel Spor Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    GS:

    KOKU HİÇ GİTMESİN KALSIN HATTA KALABİLİYOSA 5 YIL KALSIN İSTİKRAR SÜRSÜN Kİ BİZ DE 5. YILDIZI ALALIM

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Ferhat:

    ulan galatasarayı yüceleteceğim derken aslında küçültüyorsun. Ne yani şimdi klopp gelse şampiyon fener mi olacak dengesiz , galatasaray her zaman işine bakar kim olursa olsun parçalar demen lazımdı. Sanki biz fenerin kötü teknik adamları yüzünden kazandık o şampiyonlukları. Hepsi de iyiydi cocu hariç olmak üzere vurduk geçtik

    yanıt0
    yanıt0
    Fenerbahç soğuttular huzur bırakmadılar.:

    Hollandalılar adamın akibetinin ne olması gerektiğini biliyor ve açık açık söylemekten çekinmiyorlar ama sayın başkan bu gerçeği bir türlü göremedi acaba kendi şirketlerinden birinde bu kadar işe yaramaz ve kapanması zor olan zararlar açan birini halen şirketinde çalıştırırmıydı merak ediyorum ben, önceki yönetim döneminde aziz yıldırım yüzünden birçok Fenerbahçeli gibi bende alınan galibiyetlerden sonra sevinemiyordum ama korkarım o dönemleri arar hale gelicez.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Hırsızlık yapamayan Akp li:

    Merak etme arıyorsunuz aziz baskani

    yanıt2
    yanıt0
    VEYSEL:

    BU ADAMIN BİR TEK İSMİ GÜZEL KOKU AMA NE KOKUSU OLDUĞU BELLİ DEĞİL HOCALIĞI KOCA BİR SIFIR

    4
    0
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    OSSURENBURG KOKUSU OLABİLİRMİ?

    yanıt0
    yanıt0
    X:

    OLAN YİNE TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINA OLACAK KOKU TAZMİNAT ALIP GİDECEK

    4
    0
    yanıtYanıtla
    yunus can 29:

    elinde soldado, Dirar, M:ekici varken , Şener , İsla, Freyle oynarsan, 2 tane iyi adam aldırmazsan böyle olur ve Noeli görmeden kovulursun. ( senin için hava hoş tabii)

    2
    0
    yanıtYanıtla
    gurbetci:

    cocuyu gondermek enayilik olur tazminat alir ama fenerin alt yapisina gonderilirse kendi gider tazminaat vermek zorunda kalmayiz

    1
    0
    yanıtYanıtla
    v.demirel:

    ulen bunu herkes biliyor bi bizim yönetim bilmiyor !

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title