Haberler

Hırsızlık Yaparken Hayatından Oldu

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, Elektrik Kablolarını Çalmak İsteyen 2 Hırsızdan Biri Çıktığı Direkte Elektrik Akımına Kapılarak Ölürken, Diğeri de Ağır Yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, elektrik kablolarını çalmak isteyen 2 hırsızdan biri çıktığı direkte elektrik akımına kapılarak ölürken, diğeri de ağır yaralandı.

Jandarma ekiplerinin E.A.'nın (16) Turgutlu Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak getirilmesi üzerine yaptıkları araştırmada, M.A. (16) ile E.A.'nın Karaazmak mevkiindeki TEDAŞ'a ait elektrik direklerindeki kabloları keserek çalmak istediklerini belirledi. Bu sırada iki hırsızın elektrik akımına kapıldığı ve M.A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği, E.A.'nın ise ağır yaralı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ağır yaralı E.A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Turgutlu Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin olay yerine giderek M.A.'nın yanmış cesedini direkten aşağıya indirdiği belirtildi.

Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı yetkilileri, son günlerde Turgutlu Ovası Karaazmak mevkiinde TEDAŞ'a ait elektrik direkleri ve trafolardan kablo hırsızlığında artış olduğunu bildirdi.

(İU-EY-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title