Haberler

Hindistan'da 3 Yaşındaki Çocuğa Kuyruğu Var Diye Tapıyorlar

Güncelleme:

Hindistan'ın Uttar Pradesh şehrine bağlı bir köyde yaşayan 3 yaşındaki çocuk, kuyruğu olduğu gerekçesiyle bölge halkı tarafından tanrı olarak kabul edilip kendisine tapılıyor.

Hindistan'da bir köyde yaşayan halk, üç yaşındaki Krishna Yadav isimli çocuğa tapıyor. Sebebi ise çocuğun bir kuyruğunun olması.

TANRI OLARAK GÖRÜLÜYOR

Uttar Pradesh şehrinde yaşayan 3 yaşındaki çocuğun, tanrı Bajrangbal'ın reenkarnasyonu olduğuna inanılıyor. Hindu maymun tanrısı olarak kabul edilen ve bu sebeple halkın taptığı Yadav, kuyruğunu çıkartırmak için ameliyata götüreleceği her sefer gizemli bir şekilde hasta oluyor ve ameliyat gerçekleştirilemiyor.

İNSANLAR KÖYE AKIN EDİYOR

Baba Ramsundar Yadav, "Ben bunun tanrının bir nimeti olduğunu ve oğlumun aslında maymun tanrısının bir enkarnasyonu olduğunu düşünüyorum" derken, doktorlar bunun küçük bir operasyon ile alınabilecek istenmeyen bir et parçası olduğunu ifade ediyor.

İnsanlar bu ilginç çocuğu görmek için kilometrelerce uzaklıktan köyü ziyarete geliyor. Bu sebeple Kukudi isimli köy oldukça meşhur olmuş durumda.

TEHLİKESİ YOK

Çocuğun 22 yaşındaki annesi, komşuların bunun tanrıların bir uyarısı olarak kabul ettiğini söylüyor. "Operasyona hazırlandığımız her sefer bir aksilik çıktı, ya kocam zamanında para ayarlayamadı ya da çocuk aniden ateşlendi" diyerek durumu gizemli bulduğunu anlatıyor.

Doktorlar durumu nadir olarak tanımlıyor ancak herhangi bir tehlikesi olmadığını da ekliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (32)

mustafa buyukcrvhr:

allaha sukur muslumanız

24
0
yanıtYanıtla
Peki Bizler mükemmelmiyiz ?:

Bizim ülkemizde de batıl inançları veya saplantıları olan çok sayıda insan var. Büyü yaptırma büyü bozma, Cin çıkartma , Fal baktırma vsy. . . . Kuran var iken kuranı örnek almak var iken ne olduğu belirsiz insanlardan kuranı öğrenmeye çalışmak (Tv de çıkan şarlatanlara din Tüccarlarına ne demeli ?). Daha sayamadığım bir sürü yanlış var. Bende tarikatları Güzel dinimizdeki bu bölünmüşlüğü anlamış değilim. Mezhebinden dolayı birbirini katledebilen Müslümanlar kardeşlerimiz var.

12
1
yanıtYanıtla
ağzına sağılk;:

şu yorumlara bak sanki kendileri dört dörtlük olmuşlar da başkalarını kınıyorlar, küçük görüyorlar.

yanıt0
yanıt0
süs:

çevremizde acaba tapacak ne var diye dolaşıyor heralde bunlar. bugün ne bulsamda ona tapsam acaba arayışı içindeler. man kafalar ya

9
1
yanıtYanıtla
ASLI:

:) :) :)

yanıt0
yanıt0
KARA KUTU:

Bende iyice calip cirpiyor diye tapinilan birisini taniyorum.

3
6
yanıtYanıtla
SELİM:

Böyle şeyler İsamiyetin uğramadığı yerlerden çıkıyor. . . !!!

7
2
yanıtYanıtla
TESLA:

son resmi görünce tırstım sonra baktım kuyrukmuş :)))

8
1
yanıtYanıtla
lol:

insan cahilliğinden yanarda ne yanar

7
1
yanıtYanıtla
Ömer kaynar:

Bunlar islamı dinini okumasını dilerim nasıl bir saçmalık Yarabim ıslah etsin.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title