Haberler

Hilmi Topaloğlu İçin Verilen İftar Yemeğine Ünlü Sanatçıların Katılmaması Tepki Çekti

2003 Yılında Beyin Tümörü Hastalığından Dolayı Vefat Eden Hilmi Topaloğlu İçin İftar Yemeği Verildi. Düzenlenen Yemeğe Mahsun Kırmızıgül, Adnan Şenses ve Hilmi Topaloğlu'nun Eşi Semiha Topaloğlu Katıldı. Ancak İftar Yemeğine Katılımın Az Olması Tepki Çekti. Alişan ve Özcan Deniz Gibi İsimlerin Ka...

2003 yılında beyin tümörü hastalığından dolayı vefat eden Hilmi Topaloğlu için iftar yemeği verildi. Düzenlenen yemeğe Mahsun Kırmızıgül, Adnan Şenses ve Hilmi Topaloğlu`nun eşi Semiha Topaloğlu katıldı. Ancak iftar yemeğine katılımın az olması tepki çekti. Alişan ve Özcan Deniz gibi isimlerin katılmaması ile ilgili olarak Mahsun Kırmızıgül konuşmamayı tercih etti. Polemik yaratılmaktan yana olmadığını dile getiren Kırmızıgül, konu hakkında herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı. Adnan Şenses ise yemeğe katılmayan Alişan ve Özcan Deniz`in davet edilmemiş olabileceğini söyledi.

Ancak Topaloğlu`nun eşi Semiha Topaloğlu, herkesi davet ettiğini söyleyince, Adnan Şenses gelmeyen sanatçılara sitem etti.

¨Tüm sanatçıların mutlaka burada olmaları lazımdı¨ diyen Şenses,¨Kızıyor musunuz¨ sorusuna ise, ¨Hayır kızmıyorum. Ben abileri olarak gelmemelerine kızmıyorum. Onları kendi düşüncelerine bırakıyorum¨ diye konuştu. Yemeğin ardından Hilmi Topaloğlu için dua okutuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title