Haberler

'Hep İhtiyarlar Oynuyor'

Genç Oyuncu Uğur Uludağ'ın İlk Yönetmenlik Deneyimi Olan 'Bir İhtimal Daha Var', Usta Oyuncuları Buluşturdu. Hülya Avşar'ın da Rol Aldığı Film 5 Ocak'ta Vizyonda.

Çekimleri tamamlanan ve 5 Ocak'ta seyirci ile buluşmaya hazırlanan filmde Müjdat Gezen, Osman Yağmurdereli, Mustafa Alabora, Savaş Dinçel ve Hülya Avşar başrolleri paylaşıyor. Film, yaşları 60'ın üzerindeki Üsküdar Musiki Cemiyeti'nden 5 müzisyenin 20 yıl önce kurdukları grubu yeniden diriltme çabalarını konu alıyor. Uzun yıllardan sonra ilk kez bir sinema filminde rol alan Müjdat Gezen, 'Uğur ilk filmi olmasına rağmen çok güzel bir iş ortaya çıkardı. Film adına tek korkum, gençlerin çok ilgi göstermemesi. Çünkü bizim filmde hep ihtiyarlar oynuyor. Ama inanıyorum ki onların ilgisini çekecek konular da var. Hülya da gerçekten çok güzel oynadı. Çekimlere de özellikle onun olduğu sahnelerde çok eğlendik' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title