Haberler

Hatice'den Kalça Açıklaması: Bunlar Hep Kas

Güncelleme:

39 yaşındaki şarkıcı Hatice, son dönemde sık sık düzgün fiziğiyle ilgili tartışmalarla gündeme geliyor. Hatice, Kanal D'de yayınlanan '2.Sayfa' programına konuk olarak tartışmalara yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı, 'kalça' itirafında bulunduğu videoyla olay yaratan ünlü şarkıcı Hatice, katıldığı '2.Sayfa' programında açıklamalarda bulundu.

"KALÇA KASLA YAPILAN BİR ŞEY"

Kalçalarıyla ilgili sosyal medyadan yoğun sorular geldiğini söyleyen Hatice, "Benim kalçalarım gerçek. Sosyal medyadan sürekli, 'Kalçanız çok güzel, kalçanızı nerede yaptırdınız?' şeklinde sorular geliyor. "Bir yerde yaptırmadım, sporla yapılan bir şey. 'Gel seni de çalıştırayım' diyorum takipçilerime. Bakın bu kalça kasla yapılan bir şey, bunlar hep kas." dedi.

Hatice'den Kalça Açıklaması: Bunlar Hep Kas

"BİR DOKTOR GETİRİP KANITLAYAYIM"

"Bir doktor getireyim kanıtlayayım isterseniz. Evim dört katlı, en alt katta spor yapıyordum, arkadaşım aradı 'sana geleceğim' dedi. İnsanlar orada kettle'a takmışlar. İnanın o videonun çekildiğinden habersizim, video çok orijinal. Herhangi bir montaj yok."

Hatice'den Kalça Açıklaması: Bunlar Hep Kas

"TANGA DA, BİKİNİ DE GİYERİM"

Tarzını değiştirmesiyle de ilgili olarak konuşan Hatice, "Eskiden uzun etek giyiyordum. Bir gün babam 'Kızım bir daha o eteği giymeyeceksin' dedi. O gün çok şaşırdım. 'Neden baba?' diye sorduğumda 'Her şeyin bir yeri, bir ölçüsü vardır kızım' dedi. Evimde çok farklı bir insanım. Yazın tanga da giyerim, bikini de giyerim."

Hatice'den Kalça Açıklaması: Bunlar Hep Kas

"TAKİPÇİLERİM HAYRET EDİYOR"

"İnsanlar neden hep görmediği şeylerden bahsediyor? Sosyal medyadan hep mesaj geliyor, takipçilerim hayret ediyor bana."

Hatice'den Kalça Açıklaması: Bunlar Hep Kas

"SANATÇI OLMASAM INSTAGRAM'DA OLMAZDIM"

"Geçen gün paylaştığım video çok hoşuma gitti çok estetik geldi bana, o yüzden paylaştım. Sanatçı olmasam Instagram denilen camiada da olmazdım. O tangalı videonun haber olabileceğini yemin ediyorum hiç düşünmedim. Almanya'dan bir ablam gelmişti. O çekti videoyu. "

Hatice'den Kalça Açıklaması: Bunlar Hep Kas

"BENİM SINAVIM EŞİMİN VEFATI"

"Herkesin hayatında kötü dönemler olmuştur. Benim sınavım eşimi kaybetmem. O benim en büyük sınavımdı. Hayatta en çok sevdiğim adam."

Hatice'den Kalça Açıklaması: Bunlar Hep Kas

Hatice'den Kalça Açıklaması: Bunlar Hep Kas

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (45)

ülkü:

yüzüne estetik yaptırdı adam yerine koymadılar şuan götüyle deniyo sonucu merakla bekliyoz

38
0
yanıtYanıtla
mcdg:

keşke beynini de geliştirebilmek için bu kadar çaba gösterseydin.

26
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

allah kimseyi beyinsiz yaratmasın. . . :;))

15
2
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

ALLAH . . . lütfen. . .

yanıt0
yanıt0
Dogrucu:

Eşini kaybetmiştim allah rahmet etsin o benim için en büyük sınav di diyosun neden ders cikarmiyosun oranı burani sergiliyosun. Bu dünya gelip geçici neden kendine çeki düzen vermiyorsun. Yazık cok yazik inşallah doğru yolu bulursun.

12
3
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

ALLAH. . . . lütfen. . .

yanıt0
yanıt0
ASLI:

HELAL OLSUN HATUN ÇALIŞMIŞ YAPMIŞ. HAYRAN KALDIM. BENDE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUM BOL BOL AĞIRLIKLA SQUAT HAREKETİNİ YAPIYORUM YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM. UMARIM ÖNÜMÜZDEKİ YAZA SÜPER BİKİNİ BODY SİNE SAHİP OLURUM. PLAJ ERKEKLER BENDEN BAŞKASINI GÖRMESİNLER.

2
12
yanıtYanıtla
ünal:

azgın karı. sen direk numaranı bırak burdan piyasanı yaparsın para kazanırsın

yanıt4
yanıt1
kiko:

bunun için çalışmana gerek yok totonu gösteren kısa şortlardan giy dolaş gözler üstünde olur ahahahah

yanıt7
yanıt1
GSLİ:

beton valla beton

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title