Haberler

Futbolcularını döven antrenörün cezası onandı

Güncelleme:

Soyunma odasında futbolcularına sözlü ve fiili saldırı yaptığına dair videosu sosyal medyaya düşen ve 1035 gün hak mahrumiyeti cezası alan antrenör Halit Kurt'un cezası, Tahkim Kurulu tarafından onandı.

Kayserili antrenör Halit Kurt'un cezası tahkim kurulu tarafından onandı.

1 Ekim 2016 tarihinde oynanan Kayseri İdman Yurdu-Meysuspor müsabakanın devre arasında takım oyuncularına karşı sözlü ve fiili yaklaşımlarının yer aldığı bir videonun ortaya çıkması üzerine ceza alan antrenör Halit Kurt'un cezası Tahkim Kurulu tarafından onandı.

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Teknik sorumlu Halil Kurt ile ilgili AFDK'nın 11.11.2019 tarihli E.2019-2020/423 K.2019-2020/534 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Teknik sorumlu Halil Kurt'un U19 Yerel Ligde 01.10.2016 tarihinde oynanan Kayseri İdman Yurdu - Meysuspor müsabakasında; soyunma odasında futbolculara karşı gerçekleştirdiği eylemi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41/1-c, 44/1-c, 97/1., 10/1. ve 95. maddeleri uyarınca 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 resmi müsabakan men cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Halit Kurt Kayseri Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

vatandaş:

futbolda olur böyle şeyler. o tokat şifa niyetine atılmıştır ve emin olun en faydalı ilaçtan bile daha faydalıdır

9
23
yanıtYanıtla
svs:

o tokat sayesinde kazandı o çocuklar o maçı soyunma odasında antrenör babadır atsın 2 tokat ne olur bizde tokat sözden daha çok iş yapar

9
9
yanıtYanıtla
iyikide Dövmüs Takim Son 5Mactir Kazaniy:

Adam Hakli Sopayi Atti Takim Costu Son 5 Mactir Kaybetmeden Kazaniyo

3
3
yanıtYanıtla
nsrn:

yorumlara bak beyinsizler sizde mi ancak dayaktan anıyorsunuz

3
2
yanıtYanıtla
rok:

sen niye pas vermiyosun , sen niye almıyosun , sen napıyosun . . .

5
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

GALATASARAY FUTBOLCULARINA DA BÖYLE ANTRENÖR LAZIM

3
0
yanıtYanıtla
Top nuri:

DAYAK DAN BİR BIKMAMIŞ BU ADAMDA

1
0
yanıtYanıtla
Feru:

SENİ TANIDIM

yanıt0
yanıt0
adsız:

böyle bir erkek üstüne yürüyor bence çok vahşi erotik

1
0
yanıtYanıtla
dr:

sonuc da mac bir taraf kazanacak o zaman diger taraf dayak arsin dursun mu bir suru cahil insan dayak ile bir sey olur saniyor ømur boyu versinler biraz gucu olan kendini bir hat saniyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title