Haberler

Hakkari: İran'a Kaçırılan Yaşar Dna Sonucunu Bekliyor

İran'dan Kaçarak Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Polise Sığınan ve Türk Vatandaşı Olduğunu, 1990 Yılında 7 Yaşında İken Pazarda Annesiyle Dolaşırken Kaçırıldığını Söyleyen Yaşar İsimli Genç, Sivil Polisler Tarafından Babası Olduğunu İddia Eden Halit Kılıç ile Birlikte Konuk Edildiği Hakkari Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde Dna Testi Sonuçlarını Bekliyor.

İran'dan kaçarak Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde polise sığınan ve Türk vatandaşı olduğunu, 1990 yılında 7 yaşında iken pazarda annesiyle dolaşırken kaçırıldığını söyleyen Yaşar isimli genç, sivil polisler tarafından babası olduğunu iddia eden Halit Kılıç ile birlikte konuk edildiği Hakkari Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde DNA testi sonuçlarını bekliyor.

Yaşar'ın kesin oğlu olduğunu söyleyen Halit Kılıç, şimdi İstanbul'dan gelecek haberi merakla bekliyor. DNA sonuçları kesinleşmediği için Yaşar'ı teslim alamayan baba, oğlundan ayrılmadığı için günlerdir Hakkari'de beklediğini söyleyerek, "DNA sonuçları 3 ay bile sürse burada beklerim" dedi.

Polisevinde misafir edilen baba-oğul krallar gibi ağırlanıyor. Süit odalarda kalan baba ve oğul, hayatlarından şimdilik memnun görünüyor. Polisevinde kendilerine çok iyi bakıldığını söyleyen baba oğul, zaman zaman birbirlerine sarılıp göz yaşı döküyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title