Haberler

Hafta Sonu Bazı Yollar Trafiğe Kapalı Olacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kadıköy Meydanı'nda yapılacak olan açık yer toplantıları nedeniyle bazı yolların kademeli olarak trafiğe kapatılacağını bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kadıköy Meydanı'nda yapılacak olan açık yer toplantıları nedeniyle bazı yolların kademeli olarak trafiğe kapatılacağını bildirdi. Trafiğe kapatılacak cadde ve sokakların belirtildiği açıklamada kullanıma açık tutulacak alternatif yollar konusunda sürücüler uyarıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle; "09.03.2013 Cumartesi ve 10.03.2013 Pazar günü Kadıköy Meydan Otobüs Duraklarında yapılacak olan açık yer toplantıları nedeniyle aynı günler saat: 10.00'dan itibaren toplantı bitimine kadar kontrollü olarak trafiğe kapatılacak yollar aşağıya çıkartılmıştır:

Rıhtım Caddesi tamamen trafiğe kapatılacaktır.

Boğa Meydanından Rıhtım Caddesine kadar tüm yol trafiğe kapatılacaktır.

Söğütlüçeşme Caddesinden Rıhtıma inen ara sokaklar trafiğe kapatılacaktır.

Taşköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi, Albay F. Sözdener Caddesi ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacaktır.

YUKARIDAKİ TRAFİĞE KAPATILACAK OLAN NOKTALAR DIŞINDA SÜRÜCÜLER, AŞAĞIDAKİ ALTERNATİF YOLLARI KULLANABİLECEKLERDİR

Tıbbiye Caddesinden gelen trafik akımı;

1-Burhanfelek Caddesinden E-5 yönüne yönlendirilecektir.

2-Behiçbey Sokaktan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirecektir.

Söğütlüçeşme Caddesinden gelen trafik akımı; Altıyol Boğa Meydanından Rıhtıma inmeleri engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine yönlendirilecektir.

Modadan gelen trafik akımı, Mühürdar Kavşaktan geri yönlendirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur. Güzergah ve saatlerde değişiklik olması halinde bilgi verilecektir" ifadelerine yer verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title