Haberler

Hacı ile Mutlu ve Huzurlu Bir Çiftiz

Özge Ulusoy, Hacı Sabancı ile ilişkisi hakkında konuştu: Benim için önemli olan karşımdaki kişi.

'Yok Böyle Dans' ve 'Survivor Ünlüler Gönüllüler' ile uzun bir yarışma maratonundan çıkan Özge Ulusoy, bu sezon 'Bugün Ne Giysem?'de jüri üyesi olarak ekrana geliyor. Hacı Sabancı ile yaşadığı ilişki ile de gündemde olan Ulusoy; All dergisinden Ece Bildiren'e aşk hayatını ve kariyer hedeflerini anlattı.

Ablanız Nilay Ulusoy üniversitede hoca. Nasıl oldu da bir ailenin iki kızı ayrı uçlarda meslekler seçti?

Arkadaşlarımız çok dalga geçiyor zaten. 'Biri akademisyen, diğeri manken, oyuncu, sunucu oldu' diye. Aslında benim bu mesleği seçmemdeki en büyük etken ablamdır. Güzellik yarışmasına girmemi ailede en çok o istemişti. 2001 yılında beni ısrarla, hatta zorla yarışmaya soktu. Yarışmada üçüncü olunca modellik yapmaya karar verdim. 2003'te asıl modellik serüvenim başladı.

HESAP KİTAP YAPTIM

Ailenizle yakın mısınız, geleneksel ritüelleriniz var mı?

Çok yakınız. Kuşadası'nda çocukluğumu geçirdiğim askeri kamp var. Hala her yaz oraya giderim, ailemle aynı tatili yaparım. Aslında beraber yaşarken geleneksel bir aileydik. O yıllarda kahvaltı beraber edilir, yemeğe beraber oturulurdu ama şimdi herkes farklı yerlerde olunca bunlar için bir araya gelmeyi bekliyoruz.

Survivor sizin için nasıl bir deneyim oldu?

Hayatımda birçok şeyi değiştirdi. Kariyerim açısından bana çok büyük şanslar getirdi, psikolojik açıdan ise düşünme şeklimi değiştirdi. Orada birçok konuda düşünme, taşınma, hesap kitap yapma, kendini yargılama süreci yaşadım.

Şu anki gündeminizi hangi sözcüklerle tarif ederdiniz?

Huzurlu, heyecanlı, yoğun.

Bir gününüz nasıl geçiyor?

Genelde en geç 09.30 gibi uyanırım. O gün vakit ayırabiliyorsam mutlaka spor yaparım. Çekimim ya da röportajım varsa kuaföre giderim. Zaten İstanbul trafiğinde bir günde bir röportaj verip ancak eve gelebiliyorsunuz ya da kendinize vakit ayırabiliyorsunuz.

Gece hayatını seviyor musunuz?

Epeydir eğlenmek için dışarı çıkmadım. Çok da aramıyorum açıkçası. En son bir ay önce Sedef Adası'ndaki Elio'ya gittim.

Giyim tarzınızı nasıl tanımlarsınız?

Yüksek topuklu ayakkabıları, mini şortları çok seviyorum. Ayakkabıdan asla bıkacağımı sanmıyorum. O gün nasıl hissediyorsam öyle giyiniyorum. Bir gün daha çiçekli, böcekli daha hippi bir havaya bürünebilirken, ertesi gün siyah deriler ve zımbalarla daha rock havasına girebiliyorum ama genel olarak kendi tarzıma derileri, zımbalı metal aksesuvarları yakıştırıyorum.

MANAVDA NE GİYİLİR Kİ!

En çok neye para harcarsınız?

Kıyafete çok harcıyorum. Ayakkabı ve çantada biraz lükse kaçabiliyorum. Yine de yıllardır sezon indirimlerini mutlaka takip ederim. Ekonomik fiyatları yakalamaya çalışırım, araştırırım. Beğendim diye her şeye körü körüne atlamam.

Rüküş olduğunuz yazıldığında bozuluyor musunuz?

Hangi şartlar altında eleştirildiğim önemli aslında. Bir keresinde İstinyePark manavında yırtık jean'leyim diye eleştirildim. "Manava nasıl gidersiniz ki zaten!" diye düşündüm.

ŞÜKRETMEYİ ÖĞRENDİM

Hem 'Survivor' hem de 'Yok Böyle Dans', pek bilinmeyen yeteneklerinizi görmemizi sağladı sanki. Ortaya çıkmayı bekleyen ne gibi başka yetenekleriniz var?

Survivor ve diğer programlarla beni televizyon izleyicisi de tanıdı. Bu da çok büyük bir kitleye ulaşmak demek. Kendimi bu projelerle doğru tanıttığımı düşünüyorum. Dans yarışmasında başarılı olmam bale geçmişimle çok alakalıydı. Gerçi bale ve salon dansları tamamen farklı alanlar olduğu için faydası kadar zararı da oldu ama tabii ki müzik kulağı ve ritim duygumun eğitimli olması işimi kolaylaştırdı. Aklıma şu an başka bir yeteneğim gelmiyor ama belki zamanla ortaya çıkar.

Bu uzun yarışma maratonunun ardından hayatınızda kariyeriniz dışında ne gibi değişimler yaşadınız?

Biraz daha şükretmeyi öğrendim diyebilirim. Daha fazla elimdeki şeylerin kıymetini bilmeye başladım. Biraz daha rahat olmaya başladım. Bardağın dolu tarafını görmeye başladım. Hayata daha pozitif bakmaya başladım.

AİLE KURMANIN VAKTİ VAR

Sabancı soyadlı biriyle beraber olmanın yarattığı spekülasyonlarla nasıl baş ediyorsunuz?

Benim için her zaman yaşadığım şey ve karşımdaki insanla iletişimim önemlidir. Dışarıdan gelen hiçbir şeye kulak asmıyorum. Hiçbir yorum huzurumu bozmuyor, çünkü ilgilenmiyorum.

Romantik bir çift misiniz, çiçekler böcekler havada uçuşuyor mu?

Huzurlu ve mutlu bir çiftiz diyebilirim.

Bir evlilik sürprizi yapma ihtimaliniz var mı?

Şu an kariyerime yoğunlaşmış durumdayım, işimi sağlam temeller üzerine oturtmaya çalışıyorum. O nedenle aile kurmanın daha vakti var.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hacı Sabancı Özge Ulusoy Kuşadası Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title