Haberler

Yurtta Hava Tahmini

Doğu Anadolu'nun Doğusu ile Öğleden Sonra Marmara'nın Kuzeyi, İç Anadolu'nun Kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in İç Kesimleri ve Zonguldak Çevreleri Yağışlı Geçecek. Yağışlar, Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak, Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusunda Karla Karışık Yağmur ve Kar Şeklinde Olacak.

Doğu Anadolu'nun doğusu ile öğleden sonra Marmara'nın kuzeyi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Zonguldak çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar, sağanak ve gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, bütün bölgelerimizde 2-4 derece artacak. Rüzgar, yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, iç kesimlerinde güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerin beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde tahmin ediliyor:

Ankara: Az bulutlu, öğleden sonra parçalı bulutlu 17

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 14

İzmir: Parçalı, zamanla çok bulutlu 24

Adana: Az bulutlu 22

Antalya: Parçalı bulutlu 21

Samsun: Parçalı bulutlu 13

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 12

Erzurum: Parçalı çok bulutlu 5

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 17

(İST-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title