Haberler

Vali Ünlü, Soçi-Giresun Yüzme Maratonu Belgeseli'nin Galasına Katıldı

Güncelleme:

Vali Enver Ünlü, Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Soçi-Giresun Açık Su Yüzme Maratonu Belgeseli'nin gala programına katıldı.

Vali Enver Ünlü, Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Soçi- Giresun Açık Su Yüzme Maratonu Belgeseli'nin gala programına katıldı.

Ankara'da 4 Aralık Cumartesi günün Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen gala programına katılan Vali Ünlü; "Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu ve geçmiş dönem Devlet Bakanlarımızdan Sn. Kürşat Tüzmen ile birlikte sağlık çalışanları ve dostluk için düzenlenen Soçi- Giresun 320 Km Açık Su Yüzme Maratonu Belgeseli'nin gala programına katıldık. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz" paylaşımında bulundu.

Bakan Kasapoğlu'da "'Dünya sağlık çalışanları ve dostluk için kulaçlar Karadeniz'de atılacak' sloganıyla düzenlenen 320 kilometrelik Açık Su Yüzme Maratonu belgeselinin galasını gerçekleştirdik. Rekor özelliği taşıyan, 6 gün 1 saat 30 dakika süren maratona katılanları tebrik ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu, 12 yüzücünün katılımıyla 6 gün süren maratonun düzenlenmesinde katkıları bulunan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından TRT Spor tarafından çekilen belgeselin gösterimi yapıldı.

Rusya'nın Soçi kenti ile Giresun arasında düzenlenen 320 kilometrelik "Açık Deniz Yüzme Maratonu" Dünyada bir rekor olma özelliği taşıyor.

"Dünya sağlık çalışanları ve dostluk için kulaçlar Karadeniz'de atılacak" sloganıyla düzenlenen maratona katılan Türk ve Rus sporculardan oluşan 12 kişilik yüzme ekibi, 14 Haziran tarihinde Soçi kentinden başlayan maratonda, yaklaşık 6 gün 1 saat 30 dakika yüzerek 19 Haziran'da Giresun'a ulaşmıştı.

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu iş birliği ile düzenlenen etkinlik; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı koordinasyonunda Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı, İstanbul Yıldızlar Yüzme Kulübü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi.

Gala programına; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Vali Enver Ünlü, Organizasyon Komitesi Başkanı Mustafa Özer, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, sporcular ve davetliler katıldı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mehmet Kasapoğlu Giresun Ankara Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title