Haberler

Survivor kalan yarışmacılar kim 2022? Survivor'dan kim elendi? Survivor finali ne zaman?

Güncelleme:

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star, dün akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Finale günler kalan ve artık bireysel yarışların oynandığı All Star'da eleme adayları belli oldu. Peki, Survivor kalan yarışmacılar kim? Survivor'dan kim elendi? Survivor finali ne zaman?

Survivor kalan yarışmacılar merak ediliyor. TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star, dün akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Finale günler kalan ve artık bireysel yarışların oynandığı All Star'da eleme adayları belli oldu. Peki, Survivor kalan yarışmacılar kim? Survivor'dan kim elendi? Survivor finali ne zaman? İşte detaylar...

SURVİVOR KALAN YARIŞMACILAR

Ilıcalı, Sosyal medya hesabından Ayşe, Batuhan, Hikmet, Nagihan, Nisa ve Adem ile canlı yayın yaptı. Ada konseyinden sonra yaptığı canlı yayında eleme adayını da söyleyen Acun Ilıcalı, 30 Haziran Perşembe akşamı yapılacak büyük finalde şampiyonun belli olacağını belirtti.

İKİ İSİM İÇİN OYLAMA YAPILACAK

Survivor'da şampiyonluk mücadelesi veren Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel arasından 4 yarışmacı elenecek. İstanbul'da büyük finalde ise iki isim canlı yayında SMS oylamasına çıkacak.

Survivor kalan yarışmacılar kim 2022? Survivor'dan kim elendi? Survivor finali ne zaman?

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Survivor All Star Survivor 2022 Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title