Haberler

SETA, İran'daki Seçimleri Değerlendirdi

Güncelleme:

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA), İran'daki 12. Dönem Milletvekili ve 6. Dönem Uzmanlar Meclisi seçimlerinin değerlendirildiği çevrim içi toplantı düzenledi. Toplantıda, seçim süreci ve sonuçlarının İran'ın siyasi, sosyal ve ekonomik durumuna etkileri ele alındı.

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA), bölge uzmanlarının katılımıyla İran'daki 12. Dönem Milletvekili ve 6. Dönem Uzmanlar Meclisi seçimlerinin değerlendirildiği çevrim içi toplantı düzenledi.

Çevrim içi toplantıya, Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsünden Prof. Dr. Kemal İnat, İran Araştırmaları Merkezi (İRAM) Başkan Vekili Dr. Turgay Şafak, İran uzmanı Dr. Mehmet Koç ile Uluslararası İlişkiler uzmanı Dr. Mustafa Caner sunum yaptı.

"İran Seçimleri: Sistem, Adaylar ve Beklentiler" başlıklı toplantıda konuşmacılar, seçim sürecini ve sonuçlarının İran'ın siyasi, sosyal ve ekonomik durumuna olası etkilerini değerlendirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı Milletvekili Siyaset Ekonomi İran Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title