Son Dakika, Son Dakika Haberleri, Son Dakika Haber

SEC, Ether ETF Başvurularını Reddetmeye Hazırlanıyor

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ether (ETH) tabanlı spot borsa yatırım fonları (ETF) başvurularını reddetme yolunda ilerliyor. Son toplantılarda alınan olumsuz sinyaller yatırımcılarda endişe yaratıyor. Sektör profesyonelleri, SEC ile yapılan toplantıların yetersiz ve tek taraflı geçtiğini belirtiyor. Bu durum, spot Ether ETF'lerine onayın 2024'ün sonlarına kadar ertelenebileceğini gösteriyor.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ether (ETH) tabanlı spot borsa yatırım fonları (ETF) başvurularını reddetme yolunda ilerliyor. Son yapılan toplantılardan alınan olumsuz sinyaller, yatırımcılar arasında endişelere sebep oluyor.

Ether ETF Onay Sürecinde SEC Cephesinde Soğuk Rüzgarlar Esiyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), spot Ether borsa yatırım fonları (ETF) için yapılan başvuruları önümüzdeki ay reddetmesine dair endişeler artıyor. Kaynaklara göre sektör profesyonelleri, son dönemde SEC ile yapılan toplantıların yetersiz ve tek taraflı geçtiğini belirtiyor. Bu gelişmeler, spot Ether ETF'lerine onay verilmesinin 2024'ün sonlarına kadar ertelenebileceğini gösteriyor.

VettaFi'nin ETF Analiz Başkanı Todd Rosenbluth, düzenleyicinin karar sürecine dair belirsizliklerin devam ettiğini ve onayın uzun süre alabileceğini ifade etti. Ayrıca, OKX kripto para borsasının başkanı Hong Fang, onay sürecindeki bu belirsizliklerin, piyasa değeri bakımından dünyanın ikinci büyük dijital varlığı olan Ether üzerinde baskı yarattığını ve fiyatların düşmesine neden olduğunu dile getirdi. Fang, piyasa oyuncularının beklentileri nedeniyle oluşan bu baskının, fiyatları daha da aşağı çekebileceğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Amerika Birleşik Devletleri Kripto Para Kripto Yatırım Kripto Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title