Haberler

Nihat Hatipoğlu koronavirüse mi yakalandı? Asistanı iddialara açıklık getirdi

Güncelleme:

Sosyal medyada Nihat Hatipoğlu ile ilgili ortaya atılan "Koronavirüse yakalandı" iddiaları asistanı tarafından yalanlandı. Haberler.com'a açıklama yapan Hatipoğlu'nun asistanı, "Nihat Hoca'nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle yapılan testte Hoca'nın testi negatif çıktı" dedi.

ATV ekranlarında yaptığı Ramazan programları ile tanınan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığı iddiaları yalanlandı. Hatipoğlu'nun ciğerlerinde bir sorun olduğu için tedavi gördüğü açıklandı.

Sosyal medyada Nihat Hatipoğlu ile ilgili koronavirüs iddiaları ortaya atıldı. Onlarca kullanıcının Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüs olduğuna dair paylaşımlar yapmasının ardından Haberler.com olarak ulaştığımız Hatipoğlu'nun asistanı iddialara açıklık getirdi.

KORONA TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Hatipoğlu'nun asistanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Nihat Hoca'nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca'nın testi negatif çıktı. Kendisi şuanda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Nihat Hatipoğlu Koronavirüs Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (76)

erdal kabal:

milyonu olana bir şey olmaz

8
40
yanıtYanıtla
ferice:

Dualarımız seninle hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin bizim size ihtiyacımız var Allah şafi ismiyle tüm hastalara şifa versin AMINN

38
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bunun ayriciligimi var? Yakalanirsa yakalansin.

10
29
yanıtYanıtla
Hasan:

Bu tv hocasina hic guvenmiyorum. Bi ramazan i serifte bir de kuebanlarda piyasaya cikiyor. Bu ve bunun gibi 3 5 tane daha var. Bu tur yalan dolan haberlerle gündemde kalmaya unutulmama calisiyorlar. Malum yakin zamandq kandil geceleri de yok..?? Yazik..cidden yazik... bu milletik dini degerleriyle r3smen oynuyorlar ve bunu gulerek yapiyorlar. Sende tebessum ediyor sanmaya devam et.

15
17
yanıtYanıtla
ferice:

eğer fark etiysen hoca dememiş ben koronayım. sadece dua edin demiş. Sizde insanlara iftira atmaktan vazgeçin ve kimin niyetini sadece Allah bilir

yanıt16
yanıt4
Mavi:

Adam rektör zaten durmadan tv de boy gösteremez insanların ihtiyacı olduğu özel günlerde çıkıyor tv ye

yanıt9
yanıt1
leduni:

TV lerden aldığın show paralarını fakir fukaraya dağıt elindeki kenz ettiğin malları dağıt tövbe suresi 35-35 ayetlere muhalefet etme inan hiç bi şeyin kalmaz. geçmiş olsun.

9
15
yanıtYanıtla
muhalif:

at ağızlı aldığı paraları ne yaptığını nerden biliyosun. at ağızlı sanamı battı aldığı para.

yanıt19
yanıt7
leduni:

zorunamı gitti muhalif

yanıt3
yanıt0
Ayıntap:

Eminim sen öyle yapan birisin.... teneke

yanıt1
yanıt1
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title