Haberler

Milli Eğitim Bakanı Erzurum'da ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Erzurum'daki okulları ziyaret eden Bakan Tekin, öğrencilerin çalışmalarını inceledi ve müzik dinletisi izledi. Ayrıca Bilim Erzurum'da öğrencilerin teknolojik ürünlerini inceledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Tekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Erzurum'da, Tortum ilçesindeki programının ardından kent merkezindeki Kayakyolu İlkokuluna geçti.

Daha sonra ziyaret ettiği Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesinde Bakan Tekin ve beraberindekilere, okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından Erzurum türkülerinin yer aldığı müzik dinletisi sunuldu.

Okulda öğrenciler tarafından yapılan resim ve heykel sergisini gezen Tekin, burada öğrencilerle İstiklal Marşı'nı okudu. Bakan Tekin'e burada sinema ve dizi oyuncuları da eşlik etti.

Tekin, daha sonra ise Yakutiye ilçesindeki Bilim Erzurum'a gelerek buradaki öğrencilerin yaptığı teknolojik ürünler hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Politika

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum Sanat Eğitim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title