Haberler

Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Metin Uca, İstanbul Havalimanı'nda kimlik kontrolü yapıldığı esnada hakkındaki arama kararı nedeniyle gözaltına alındı. İfadesi alınan Metin Uca, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Televizyon programcısı Metin Uca, Ankara'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'nda bulunan Türk Hava Yolları (THY) iç hat CIP Lounge geldi. Bilet işlemlerini yaptıran Uca'nın kimlik kontrolü sırasında hakkında arama kararı olduğu ortaya çıktı.

SERBEST BIRAKILDI

Metin Uca, arama kararının ardından polis tarafından gözaltına alındı. Uca'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Uca'nın, Edremit Sulh Ceza Hakimliğince açılan bir dava kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan arandığı belirlendi. İfadesi alınan ünlü televizyoncu, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı

AĞIREL: FATİH SULTAN MEHMET'İN SÖZÜNÜ OKUDUĞU İÇİN ŞİKAYETÇİ OLMUŞLAR

Gözaltına alınan Metin Uca ile görüştüğünü söyleyen gazeteci Murat Ağırel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Metin Uca ile görüştüm. Gözaltı nedeni sergilediği 'Bunu mu demek istedim?' adlı oyununda Stefanos Yerasimos'un 'Sultan Sofraları' adlı kitabında yer alan Fatih Sultan Mehmet'in söylediği bir sözü okuması! Oyunu izleyen bir kişi rahatsız olmuş ve şikayet etmiş" ifadelerini kullandı.

Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı

METİN UCA KİMDİR?

Metin Uca, 13 Kasım 1961 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1987 yılında kazandığı Anadolu Ajansı sınavıyla muhabirliğe başladı. 1989 yılında TRT'ye geçen Uca, daha sonra televizyon kuruluşlarında kuruluşlarda muhabirlik, programcılık yaptı. Uca, kimya mühendisliği, jeoloji mühendisliği ve tiyatro eğitimleri de aldı.

Metin uca, 1999 yılından sonra "Günaydın Türkiye" adlı sabah haberleri programları ve "Passaparola" adlı yarışmayla tanındı. Metin Uca, 2010 yılında yeniden Star TV'de yayınlanan "Passaparola" adlı programın sunuculuğunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Havalimanı Metin Uca İstanbul Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (13)

HALİS ER:

cezasını alsın

88
217
yanıtYanıtla
masteng aston:

Ne yaptigi hakkinda fikrin bile yoktur.akp aldiriyorsa konu kapanmistir dimim

yanıt87
yanıt37
ömer :

O "biri" kim acaba ? Şimdi televizyonda izlediğim bir yayında, beğenmediğim , üzerime aldığım bir şey için şikayetçi olup, tek başıma o kişi hakkında arama kararı çıkarttırabiliyor muyum ? Bu kadar basit mi ?

211
45
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Bu hainleri asın

90
155
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Merak etmeyin polis bulamasa görevli melek bulacak zaten yakında.

43
119
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Şikayetin kapsamı .ilgili birim tarafından soruşturmaya değer bulunmalı Yoksa her canı sıkılanın şikayetçi olduğu konuyu soruşturmaya tabi tutarsak işimiz var demektir. Adli makamların yeterince işi var zaten , bir de bunları kayda geçmek zorunda kalırsa.....

123
19
yanıtYanıtla
Doğuş:

Eskiden siyasete haka dansı yapıyordu kimse oralı olmuyordu. Şimdi eleştirdi diye gözaltına alınıyor.

67
28
yanıtYanıtla
Hasan:

adalet karşısında çekeçek cezaları varsa çeksinler bağımsız adalete güvenim tam

17
71
yanıtYanıtla
KARAYEL:

...bagimsiz adalet ehehe.

yanıt1
yanıt0
sade vatandaş:

14 mayısa kadar sabredemedi

13
34
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title