Haberler

Kıvanç Zaimler kimdir? Fox Çalar Saat konuğu Kıvanç Zaimler kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Hayatı ve biyografisi

Güncelleme:

Bugün Fox Çalar Saat konuğu Kıvanç Zaimler oldu. Vatandaşlar Kıvanç Zaimler'in hayatı ve kariyerini merak etti. Peki, Kıvanç Zaimler kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Kıvanç Zaimler ile ilgili bilgiler haberimizde...

Biyografisi merak edilen isimler arasında Kıvanç Zaimler yer alıyor. Kıvanç Zaimler kimdir? Fox Çalar Saat konuğu Kıvanç Zaimler kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Hayatı ve biyografisi haberimizde...

KIVANÇ ZAİMLER KİMDİR?

Kıvanç Zaimler 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olup, Berlin Teknik Üniversitesi'ndeki eğitiminin ardından iş hayatına 1992 yılında başlamış ve 2008 yılına kadar sırasıyla Türk Elektrik Endüstrisi, RAM Dış Ticaret ve Aygaz şirketlerinde çeşitli yönetici pozisyonlarında bulunmuştur.

2008 yılında Enerjisa'ya katılan Kıvanç Zaimler, Enerjisa bünyesinde Ticaret Direktörü, Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü, Satış Şirketleri Genel Müdürü ve son olarak Enerjisa CEO'su olarak görev yapmıştır. Zaimler, Temmuz 2018'den itibaren Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif rol alan Zaimler, Dünya Enerji Konseyi Türkiye Başkan Yardımcılığı, TÜSİAD Enerji Çalışma Grubu Başkanlığı, YASED, Elder, Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) Yönetim Kurulu Üyelikleri ve SHURA Danışma Konseyi Üyeliğinin yanı sıra, Sabancı Topluluğu'nda Enerjisa Enerji ve SabancıDx şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı, Enerjisa Üretim şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Aksigorta şirketi Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title