Haberler

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 26 Şubat Kabine Toplantısı gündemi nedir?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşecek olan 26 Şubat Kabine Toplantısı'nın ne zaman ve saat kaçta yapılacağı merak konusu oldu. 12 Ocak Kabine Toplantısı olacak mı ve bugün Kabine Toplantısı yapılacak mı gündeme geliyor. Kabine Toplantısı'nın gündemi ne olacak ve Kabine Toplantısı saat kaçta olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 26 Şubat Kabine Toplantısı gündemi nedir?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, çeşitli gündem maddeleriyle toplanmak üzere hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen Kabine toplantıları, genellikle her iki haftada bir düzenleniyor. Yeni bir Kabine Toplantısı için tarih açıklaması bekleniyor. Kabine toplantısı bugün mü, ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 26 Şubat Kabine Toplantısı gündemi nedir? Detaylar haberimizdedir...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen son Kabine Toplantısı, 12 Şubat Pazartesi günü gerçekleşmişti. İki haftada bir yapılan Kabine toplantısının, 26 Şubat Pazartesi günü yapılması bekleniyor.

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 26 Şubat Kabine Toplantısı gündemi nedir?

KABİNE TOPLANTISI'NIN GÜNDEMİ NEDİR?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin gündeminde, Aile ve Gençlik Fonu başvurularının alınmaya başlamasıyla ilgili değerlendirmelerin yanı sıra, 8. Yargı Paketi ve 31 Mart Seçimleri'nin de önemli yer tutması bekleniyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Kabine Gündem Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title