Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 26 Ağustos 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Enflasyon haberleri, NATO haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 26 Ağustos 2022 Cuma gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

26 AĞUSTOS 2022 CUMA TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN HABER GÜNDEMİ!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

SON ANKETE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN OY ORANI DAMGA VURDU! ARADAKİ FARK ÇOK KONUŞULUR

Optimar Araştırma tarafından yapılan son seçim anketinin sonuçları açıklandı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yapılan ankette ilk sırayı yüzde 36.48 ile Cumhurbaşkanı Erdoğan aldı. İkinci sıradaki Mansur Yavaş yüzde 14.67 oranında oy alırken, hemen arkasındaki Kılıçdaroğlu'nun oy yüzdesi 14.57 oldu. Bu sonuçlarla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakın rakipleriyle arasındaki fark dikkat çekti.

Anket şirketleri tarafından yapılan araştırmalar hayli ilgi görüyor. Optimar Araştırma da son anketinin sonuçlarını vatandaşlarla paylaştı. Şirket, 12-15 Ağustos'ta Türkiye genelinde 2 bin kişiye hem hangi partiye hem de hangi adaya oy vereceğini sordu.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 26 Ağustos 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

KILIÇDAROĞLU'NUN HAKİM VE SAVCILARA SESLENMESİ SÜLEYMAN SOYLU'YU ÇILDIRTTI: DERDİ KAOS VE ANARŞİZM

Şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasının ardından sosyal medyadan tepkisini paylaşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakim ve savcılara seslendi. Bu sözlere tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "Kılıçdaroğlu, aylardır sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor. Yamakları üzerinden hepimize salya sümük 'Yargılanacaksınız' tehdidi... Derdi, seçim ve demokrasi değil. Derdi, kaos ve anarşizm. 27 Mayıs ruhu hortlayan ve ötekisini böcek gören zihniyet." dedi.

Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatiplilere yönelik tepki çeken sözleri nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilmesine bir tepki de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 26 Ağustos 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

İBRAHİM TATLISES'İN YARALANDIĞI KAZADA TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in de aracının karıştığı kazada yaralanan toplam 8 kişi taburcu oldu. Kamyonet sürücüsünün verdiği ifadede yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybettiğini ve kaza yaptığını söyledi. Taraflar birbirinden şikayetçi olmadı.

Kaza, dün sabah saatlerinde Bodrum - Yalıkavak yolunda meydana geldi. Yalıkavak'tan Bodrum istikametine seyreden G.G. idaresindeki kamyonet, Dağbelen yol ayrımını geçtikten sonra yağışla kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıktı. Karşı şeride geçen kamyonet, o esnada karşı istikametten gelen ve içerisinde ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in de olduğu minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Çapmanın şiddetiyle geri geri giden minibüs, arkasında seyreden otomobile çarptıktan sonra yol kenarına yönelip şarampole düştü. Kamyonet de minibüsün ardından şarampole düştü.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 26 Ağustos 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE GRUP KURALARI ÇEKİLDİ! İŞTE FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'UN RAKİPLERİ

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde çekilen kura ile belli oldu. Buna göre B Grubu'na düşen Fenerbahçe'nin rakipleri Dinamo Kiev, Rennes ve Larnaca; H Grubu'nda yer alan Trabzonspor'un rakipleri ise, Kızılyıldız, Monaco ve Ferencváros oldu. Fenerbahçe'nin grubunda büyük bir tesadüf yaşandı ve sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi'nde elendiği Dinamo Kiev ile aynı gruba düştü.

Şampiyonlar Ligi'nden sonra kulüpler bazında en prestijli turnuva olarak kabul edilen UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde çekildi.

Avrupa Ligi'nde gruplar şöyle:

  • A Grubu: Arsenal, PSV Eindhoven, Bodo Glimt, Zürich
  • B Grubu: Dinamo Kiev, Rennes, Fenerbahçe, Larnaca
  • C Grubu: Roma, Ludogorets, Real Betis, Helsinki
  • D Grubu: Braga, Malmö, Union Berlin, Saint Gliose
  • E Grubu: Manchester United, Real Sociedad, Sheriff, Omonoia
  • F Grubu: Lazio, Feyenoord, Midtjylland, Sturm Graz
  • G Grubu: Olympiakos, Karabağ, Freiburg, Nantes
  • H Grubu: Kızılyıldız, Monaco, Ferencváros, Trabzonspor

HABERLER.COM HAKKINDA

Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title