Haberler

Fenerbahçe ve Trabzonspor, Fair Play Jestleriyle Ödül İçin Yarışıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan olaylı maçta centilmen davranışlar sergileyen iki futbolcu, karşılıklı olarak 'fair play' jestleri yapıyor. Trabzonspor, Serdar Dursun'u 'mart ayı fair play ödülü'ne aday gösterirken, Fenerbahçe de Eren Elmalı'yı ödüle aday gösterdi. Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu Başkanı Ali Erten, kararın en yakın zamanda açıklanacağını belirtti.

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de Trabzon'da oynanan olaylı maçta centilmen davranışlar gösteren iki futbolcu için karşılıklı "fair play" jestleri yapıyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Trabzonspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kuruluna yaptığı başvuruda, olaylı maçtaki centilmen davranışları dolayısıyla sarı-lacivertli futbolcu Serdar Dursun'u "mart ayı fair play ödülü"ne aday gösterdi.

Trabzonspor'un Serdar Dursun'u ödüle aday göstermesinin ardından sarı-lacivertli kulüp de bu jeste jestle karşılık verdi.

Fenerbahçe Kulübü de bordo-mavili futbolcu Eren Elmalı'yı "mart ayı fair play ödülü"ne aday göstererek centilmenliği sürdürdü.

TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu Başkanı Ali Erten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki kulübün müracaatlarının kurula ulaştığını belirterek, kararın en yakın zamanda kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Serdar Dursun Eren Elmalı Trabzonspor Fenerbahçe Centilmen Ali Erten Türkiye Futbol Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title