Haberler

Eski sevgilisini öldüren futbolcu kim? Futbolcuya ne ceza verildi?

Güncelleme:

Bir futbolcunun eski sevgilisini öldürdüğü olay gündemde geniş yer buldu. Bu korkunç suçun faili olan futbolcunun kim olduğu ve ne tür bir ceza aldığı merak konusu oldu. 23 Ağustos 2022'de 56 yaşındaki eski sevgilisini bahçe ekipmanıyla vahşi bir şekilde öldüren 28 yaşındaki eski İtalyan futbolcu Giovanni Padovani'ye ne ceza verildiği merak ediliyor. Eski sevgilisini öldüren futbolcu kim? Futbolcuya ne ceza verildi?

İtalya'nın kuzeyindeki Bologna'da 23 Ağustos 2022'de yaşanan olayda Matteuzzi Padovani'nin kendisini takip ve tehdit ettiğini söylemiş ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Fakat takıntılı adam Ağustos'ta kadının Dell'Arcoveggio Caddesi'ndeki evinin yakınlarındaki bir bahçede eline aldığı bahçe eşyası ile kadına saldırdı. Eski sevgilisini öldüren futbolcu kim? Futbolcuya ne ceza verildi?

FUTBOLCU KİM?

2022 yılında futbol kariyerini bitiren 28 yaşındaki eski İtalyan futbolcu Giovanni Padovani'nin 56 yaşındaki eski sevgilisini bahçe ekipmanıyla vahşi bir şekilde öldürmesine ilişkin dava dün görüldü. Padovi'ye müebbet hapis cezası verildi. İtalya'nın kuzeyindeki Bologna'da 23 Ağustos 2022'de yaşanan olayda Matteuzzi Padovani'nin kendisini takip ve tehdit ettiğini söylemiş ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Fakat takıntılı adam Ağustos'ta kadının Dell'Arcoveggio Caddesi'ndeki evinin yakınlarındaki bir bahçede eline aldığı bahçe eşyası ile kadına saldırdı. Kadın feci şekilde can verdi.

MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Giovanni Padovani'nin davası dün görüldü. İtalyan yargısı hem kadını takip ettiği hem de öldürdüğü için Padovani'ye müebbet hapis cezası verdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bahçe Hukuk 3.Sayfa Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title